Bootmii Acting Weird...

Discussion in 'Wii - Hacking' started by 2shoes, May 24, 2009.

May 24, 2009

Bootmii Acting Weird... by 2shoes at 11:13 PM (898 Views / 0 Likes) 9 replies

  1. 2shoes
    OP

    Newcomer 2shoes Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    So this is my first time posting on GBAtemp (thought i used it many time before!), well anyways, i installed bootmii from HackMii Installer v0.1 on my 4.0 wii (boot2). After i can load it from homebrew channel, but it is not loadng when i turn off then on my wii. It goes to my system menu. Also i noticed that my wii light thingy flashes twice really fast, so i thought armboot.bin was not detected, but when i checked, armboot.bin is still in \bootmii. i dnt no what the problem is but i cant getit to work!!

    Thx for any help [​IMG]

    btw, i'm not using a SDHC card
     
  2. kedest

    Member kedest GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Feb 6, 2007
    Messages:
    3,284
    Country:
    Netherlands
    there are 2 ways to install bootmii: as boot2 or as cios. you've installed it as cios.
    new wii's don't support installing it as boot2
     
  3. 2shoes
    OP

    Newcomer 2shoes Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    yea i remember installing cios, but what does that have to do with this anayways, is there a way to uninstall cios and install bootmii as boot 2, btw i bought my wii before nov of 2008
     
  4. bdr9

    Member bdr9 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 21, 2008
    Messages:
    558
    Country:
    United States
    What kedest meant is that you installed it as an IOS, not cIOS. Two completely different things. Your Wii cannot have BootMii installed as an IOS, because it is too new.
     
  5. bootsector

    Member bootsector GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    193
    Country:
    Brazil
    It looks like bootmii can't read your SD Card. Try with another one.
     
  6. 2shoes
    OP

    Newcomer 2shoes Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    so is there any way i can uninstall the bootmii as an IOS and install it as boot2?

    and i'll also try a different sd card
     
  7. bootsector

    Member bootsector GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 2, 2008
    Messages:
    193
    Country:
    Brazil
    Maybe you can uninstall BootMii's IOS with AnyTitleDeleter
     
  8. 2shoes
    OP

    Newcomer 2shoes Member

    Joined:
    May 24, 2009
    Messages:
    20
    Country:
    United States
    ok thx a lot bootsector, it seems my sd card was the problem thx a lot for ur help.
    Prob. Fixed
     
  9. lajd

    Member lajd GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 3, 2008
    Messages:
    146
    Country:
    United States
    yeah, don't use sdhc
     
  10. 9th_Sage

    Member 9th_Sage GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 30, 2008
    Messages:
    1,481
    Country:
    United States
    Actually, BootMii works fine with my SDHC. The newer HBC does not, however (since I have BootMii as boot2 anyway, I reinstalled the version of the HBC before that).
     

Share This Page