Bootloop after changing config.txt in ur0

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by SimonM6420, Jul 10, 2019.

  1. SimonM6420
    OP

    SimonM6420 Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 27, 2018
    Italy
    So, as stated in the title, I've changed the config.txt inside ur0, it was a very dumb mistake, now I'm in a bootloop, I still can se the Molecule logo but then it repeats itself. I've tried to rebuild the database but nothing happened, I've tried to press the L trigger to boot the console but there are no icons, I've tried to install H-Encore to boot Henkaku (it's a 3.65 PSV Fat) but it crashes and the bootloop begins again. What should I do?
     
  2. seeWood

    seeWood Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 11, 2019
    Germany
    Did you delete the config in ux0?

    What is exactly crashing when you try to reinstall h-encore?
     
  3. SimonM6420
    OP

    SimonM6420 Newbie

    Newcomer
    1
    Jun 27, 2018
    Italy
    So, I've just checked out by taking out my SD2VITA and, inside the ux0 tai folder there's just another folder with nothing inside named "config".
    For h-encore, I misspoke that, I did actually install h-encore, the problem is opening it to install Henkaku, when I click the icon and start the application it gives me the trophy notification (as intended), I press yes, then the screen goes black, it flashes white for a fraction of a second and then crashes, bringing me back to the bootloop, skipping it by pressing L gives me a notification saying that there had been a problem and the system wasn't turned off properly.
     
  4. seeWood

    seeWood Newbie

    Newcomer
    1
    Jul 11, 2019
    Germany
    Yeah that is correct, because you turned the config.txt to ur0: or maybe not... that is causing the Problems.

    Sometimes h-encore can crash, have you tried a several times? Open h-encore bubble 3 or 4 times?

    Maybe the last Chance is to made a Full Restore of the Vita System.
     
  5. Vinceherman

    Vinceherman GBAtemp Regular

    Member
    3
    Feb 9, 2018
    United Kingdom
    You want the ux0/tai to be empty, try navigating to ur0/tai that's where your plugins and the config.txt should all be located
     
Loading...