Boot Loop?

Alopstinky

New Member
OP
Newbie
Joined
Nov 6, 2021
Messages
4
Trophies
0
Age
23
XP
37
Country
United States
[SOLVED] I’ve been in the scene for like 2 years now and I haven’t seen anything like this really. I plugged in my switch and it showed the charging screen with the lightning bolt next to a red battery icon. It tries to turn on like it usually does but it goes black and returns to the same charging screen.

edit: thanks for the help in the comments, I just had to let the battery die and plug it in again.
 
Last edited by Alopstinky,

hippy dave

BBMB
Member
Joined
Apr 30, 2012
Messages
10,040
Trophies
2
XP
31,535
Country
United Kingdom
Apparently if the battery goes completely flat it can take a lot of charging time to get going again. See if it's working after several hours on charge, if not then look for other solutions.
 

Aheago

Well-Known Member
Member
Joined
Jan 4, 2021
Messages
505
Trophies
0
Age
33
XP
1,223
Country
United States
Apparently if the battery goes completely flat it can take a lot of charging time to get going again. See if it's working after several hours on charge, if not then look for other solutions.
If I let me switch completely die. It does indeed take several hours to charge. It’s like the battery only lets the usb c trickle charge
 
  • Like
Reactions: hippy dave

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: https://youtu.be/hJPK5nB_UMg?si=sS6k1EXAjHzDXrlF