1. bajul

    OP bajul Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    76
    Country:
    Indonesia
    I have a new nintendo switch and when entering RCM mode to load boot.dat sx os but does not appear
    How is the solution?

     
  2. epickid37

    epickid37 ( ͡° ͜ʖ ͡°)
    Member

    Joined:
    Jan 4, 2017
    Messages:
    1,247
    Country:
    United States
    Is it on the root of your SD card? Have you tried different cards?
     
  3. kucarachi

    kucarachi Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 14, 2009
    Messages:
    56
    Country:
    United States
    Make sure your sd card is in. I have done this a few times and forgot to put it back in after messing with it.
     
    lieder1987 likes this.
  4. bajul

    OP bajul Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 26, 2015
    Messages:
    76
    Country:
    Indonesia
    Yes i am test 3 micro sd n in my old NS is boot normal
     
  5. comput3rus3r

    comput3rus3r GBAtemp Psycho!
    Member

    Joined:
    Aug 20, 2016
    Messages:
    3,564
    Country:
    United States
    There may be some switches incompatible with the current payloads.
     
  6. copycat114

    copycat114 Member
    Newcomer

    Joined:
    Jul 17, 2015
    Messages:
    29
    Country:
    United States
    my day one console started doing this a bit after updating to 5.1, I bet ninty is testing some new anti hack measures.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - MISSING,