1. Arwen20

    Arwen20 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    324
    Country:
    United States
    Any more info on patching this game so it will work on an acekard? I would love to play this game this weekend. Thanks!
     
  2. cman1783

    cman1783 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jun 20, 2007
    Messages:
    159
    Country:
    United States
    I got it to work using the Simcity (J) arm7.bin
     
  3. R2DJ

    R2DJ GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,900
    Country:
    Where can I get the ARM7.bin file? I tried the one from the new Nintendo Crossword game but it still didn't work on my AK2i.
     
  4. Arwen20

    Arwen20 GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    324
    Country:
    United States
    I tried this and I get this message, "The Bookworm Save Data Could Not Be Accessed."

    At least I got more than a blck screen so I guess this is an improvement. Any other advice?
     
  5. andPS2

    andPS2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    i remember having to inject different arm files into an rom to get it
    running on the R4
    so is there a little hope that it could be done? =)
     
  6. thedevastator

    thedevastator Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Nov 29, 2009
    Messages:
    5
    Country:
    United States
    i took the arm7 from Sands of Destruction and put it in Bookworm and it works great on my AK2i with AKAIO 1.5.1
     
  7. R2DJ

    R2DJ GBAtemp Advanced Maniac
    Member

    Joined:
    Jan 30, 2008
    Messages:
    1,900
    Country:
    FOR AK2i USERS:

    After doing the ARM7 fix and it still doesn't work, try booting the game to DMA mode (hold X on the Loading screen)

    Thanks to KevInChester for the tip.
     
  8. GENOCIDEGeorge

    Newcomer

    Joined:
    Dec 16, 2009
    Messages:
    27
    Country:
    Is there a DSTT fix? PM me if you get one, yeah? thanks people [​IMG]
     
  9. dmentd

    dmentd Member
    Newcomer

    Joined:
    May 13, 2009
    Messages:
    37
    Country:
    United States
    I got the game to load in AKAIO 1.5.1 doing the ARM7 patch and holding x while loading the game, but....... If I choose any type of multiplayer mode I get 2 black screens but I can still hear the game music [​IMG]


    Edit: Redid the arm7 patch, everything works great now...even multiplayer.
     
  10. CannonFoddr

    CannonFoddr Regular GBATemp Lurker
    Member

    Joined:
    Sep 23, 2006
    Messages:
    4,132
    Country:
    Yep - I can confirm this works (I used Sand Of Destruction for the Arm7 fix)... One thing though.

    Is there any way to 'force' Bookworm to load in the alternative (original) DMA (Red 'Loading' Text) mode other than wait until a new AKAIO loader comes out ??
    - I keep forgetting to hold [X] when loading [​IMG]

    I'm guessing it's the 'loader' that decides on how to load ROMS as my 'Animal Crossing:Wild World' loads using the normal DMA mode with LOADING... while all other games use the 'DMA-Quicksave' mode with 'LOADING...'
     
  11. cobleman

    cobleman GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Jun 23, 2009
    Messages:
    1,479
    Country:
    Its working fine on Itouchds 3.7c Loads runs multiplayer too
     
  12. Mil098

    Mil098 Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 27, 2006
    Messages:
    18
    Country:
    Bookworm tested and working on M3i Zero using Sakura v4.7e (released Jan26)

    No patching required
     
  13. GhostToast

    GhostToast GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 26, 2009
    Messages:
    257
    Country:
    United States
    Thanks! Yay, no more touchpod for me!
     
  14. andPS2

    andPS2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    is it really that hard to patch for R4?
    if i understand it right once it would get fixed to DSTT
    than YSMENU could be fixed as well
    (if that guy still updates it at all that is?)
     
  15. Guild McCommunist

    Guild McCommunist (not on boat)
    Member

    Joined:
    May 6, 2009
    Messages:
    18,151
    Country:
    United States
    If it's so easy, then do it yourself. I have a R4 and I'm not complaining. I can wait. Or you can just buy the game off the PopCap website for $20 and get Bookworm for the PC for free as part of your purchase.

    And yeah, DSTT fix = R4 fix. I thought they still updated, they're just not as fast as other teams.
     
  16. andPS2

    andPS2 Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2008
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    u misunderstood
    i dont know if its easy or hard to patch
    hence my original question (which didnt get answered)
    is it hard to patch?
     
  17. arielp

    arielp Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Apr 29, 2008
    Messages:
    99
    Country:
    Indonesia
    Swap with Puyo 7 ARM7
    ..

    runnning fine (everything works, except must holding X) on AKAIO 1.5.1
     
  18. Exbaddude

    Exbaddude The Prince.
    Member

    Joined:
    Jul 3, 2008
    Messages:
    1,042
    Country:
    Canada
    So this is just a simple Arm7 Fix?
     
  19. Jesse-

    Jesse- Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    United States
    Yes, altough not everyting is working on AKAIO 1.5.1.
    Try closing and opening your DS [​IMG]
     
  20. Jothri

    Jothri Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    97
    Country:
    United States
    I need to get myself that game. That games is awesome.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Bookworm,