Black Screen

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Binxy, Nov 24, 2010.

  1. Binxy
    OP

    Binxy GBAtemp Regular

    Member
    129
    1
    Aug 21, 2009
    United States
    I booted up priiloader and I select "Load Homebrew Channel" and it says File not found or something like that. I'm like "okay" and skip it and select "Load System Menu."
    I get a green flash and the screen goes to black and stays there. The Wiimote just flashes and does nothing.
    I can get homebrew to boot up but only if I go through Bootmii.

    I have a 4.2 u wii with Priiloader .30 (I think) and Bootmii as an IOS.
     
  2. egurgle

    egurgle GBAtemp Regular

    Member
    192
    0
    May 9, 2010
    Brazil
    did u install HBC 1.08? if u did that, then u cant load HBC or autoboot it,, just Launch Title -> HBC will work.
    If you wanna autoboot it, you will need a forwarder.dol to load the new version 1.08.
     
  3. Binxy
    OP

    Binxy GBAtemp Regular

    Member
    129
    1
    Aug 21, 2009
    United States
    Okay. Thanks for explaining that. But, How do I get my system menu to work again.
    Oh, and yes I am running HBC1.08
     
  4. XFlak

    XFlak Wiitired but still kicking

    Member
    9,131
    536
    Sep 12, 2009
    Canada
    Ontario
     
  5. Binxy
    OP

    Binxy GBAtemp Regular

    Member
    129
    1
    Aug 21, 2009
    United States
    And this will fix my system menu problem?
    I would really like to downgrade to 4.1. Is this posible?

    Edit: Okay. That didn't work. Still have to same problem.