Black Screen 3.2u to 4.0 (Need Help)

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Skiller, Apr 1, 2009.

Apr 1, 2009
  1. Skiller
    OP

    Member Skiller GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    144
    Country:
    Canada
    k this Question comes do to a Buddy of mine .. (after i fixed up his wii for him)

    i installed homebrew chan on his 3.2U system .. with Rev 8 all was working he Installed Rev9 was working

    he then installed the Patched Ios60

    he did mess up here he said yes to installing Iso 61

    the iso file 60 ran nornaly till the end it said press anybutton to continue and then restared again ( asking again if he wants to patch ios60)
    He did it again
    this time when it said press any button to continue the store Question came up he said no.
    and then restarted the wii

    it booted fine .. on restart

    he then used Waninkoko Firmware Updater v4.0. it finished asked him to restart .. and this is when the problem hit ..
    restarted . and Black Screen no connection of Wii Controllers or nothing ..

    is the only way to fix this to send it back to Nintendo ?
    (does not want to do the Nand Hard mod cant remember what its called)
     
  2. icefireicefire

    Member icefireicefire GBATemp Fails.

    Joined:
    Dec 19, 2008
    Messages:
    961
    Country:
    United States
    Yes. This is a bug in Waninkoko's updater, it sometimes bricks people.
     
  3. Skiller
    OP

    Member Skiller GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 12, 2009
    Messages:
    144
    Country:
    Canada
    Thanks for the info i think it be easyer to buy a new one and return the Bricked one lol .

    He then atleast has some Chance of getting a wii thats not 4.0 .. [​IMG]

    i will have to let him know . [​IMG]
     

Share This Page