BBS on irshell

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Sora Master2.0, May 31, 2010.

May 31, 2010

BBS on irshell by Sora Master2.0 at 7:12 PM (1,161 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. Sora Master2.0
    OP

    Member Sora Master2.0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    Is this game working via Irshell?
    I tested it on 5.00 m33-6. No luck. I have it patched. Game shows the launch screen, like, when you choose load game and all that jazz. But hangs at a black screen. I would put it on the root but it's 1.47gb and I'm running a 1 gb mms. Any help?
     
  2. Jolan

    Member Jolan Unlimited Bear Works

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    1,384
    Location:
    Netherlands, currently
    Country:
    Bulgaria
    using the prometheus method, right?
     
  3. Sora Master2.0
    OP

    Member Sora Master2.0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    I saw that method but it kinda confused me. I had a pre patched ready to go v.4 eng patch. I tried using that and it hung. So I patched it and it wouldn't even show the launch screen. I know asking for a iso is illegal, so maybe an easier guide to patch with the promethous method?
     
  4. Ryupower

    Member Ryupower Brood

    Joined:
    Oct 8, 2007
    Messages:
    2,763
    Country:
    United States
    DON'T use IR shell, when you are playing THAT game
     
  5. Sora Master2.0
    OP

    Member Sora Master2.0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    WHY not?
    My mms doesn't have enough room. =/
     
  6. Sora Master2.0
    OP

    Member Sora Master2.0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    I got it working but I can't save. I press O and nothing happens. =/
    Help?
     
  7. Sinistral89

    Member Sinistral89 GBAtemp Regular

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    238
    Location:
    Sweden
    Country:
    Sweden
    For some fun reason... When you save X is the button you use... It took me 30 min to figure that out. Think it's because your psp is not set as a japanese psp. [​IMG] Just use X to save and you will be fine
     
  8. Sora Master2.0
    OP

    Member Sora Master2.0 GBAtemp Regular

    Joined:
    Oct 19, 2008
    Messages:
    104
    Country:
    United States
    Thankx so much. =]
     

Share This Page