bbs final mix problem

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Ace Overclocked, Feb 11, 2011.

Feb 11, 2011
  1. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,107
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    i just got a kh bbs fm iso english patched it, compressed it to cso and updated to prome 4 but i cannot open it it says the game cannot be started
    thanks
     
  2. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,107
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    sorry for being rude i'm in a bit of a hurry any help would be apprecciated (bump up in a way)
     
  3. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,107
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    please i'm despaired
    help i was looking forward to this release
     
  4. Saken

    Member Saken GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    347
    Country:
    Australia
    C'mon guys, he's despaired...

    Seriously though, was the iso you downloaded clean?
    Also i would recommend leaving it as an iso, and not compressing it to cso.
     
  5. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,107
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    it was clean and i put its original form afterwards
    the problem is solved i used a very long guide
    but still there are saves i downloaded(well after original bbs i don't think i'm replaying all of it i need secret episode and some other stuff) it says they are corrupt (probably because of switching to that special invisible promotheus: in the info it still says it's m33(OPTION II

    Updated 11/4/10
    5.00m33 CFW Auto Decrypting patches
    5.00m33 Prome-4

    download, extract and install into your GAME folder and run it...now this will not install to your plugins, it actually installs into your flash
    once finished, your system settings will not change from 5.00m33-6 to prome-3, just test this out on a newer game and you should get a red flash to indicate it is auto decrypting the game)

    is there a way to make them work?
     
  6. Saken

    Member Saken GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 12, 2009
    Messages:
    347
    Country:
    Australia
    There is a way to make them work, but i'm not sure :|
    Saves do unfortunately become corrupted when updating to Prome-4, well at least from non-Prome cfws. ):
     
  7. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,107
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    i was on prome 3 -.-
     
  8. thedicemaster

    Member thedicemaster GBAtemp Addict

    Joined:
    Apr 26, 2008
    Messages:
    2,412
    Country:
    Netherlands
    is the translation patch specifically made for final mix?
     
  9. Ace Overclocked
    OP

    Member Ace Overclocked My CPU's hot but my core runs cold.

    Joined:
    Jul 30, 2010
    Messages:
    2,107
    Location:
    Somewhere
    Country:
    Italy
    yes
    and i found one 100% complete but in italian(its ok for me im italian)
     

Share This Page