bad contact?

Discussion in 'Acekard' started by nico445, Aug 11, 2010.

Aug 11, 2010

bad contact? by nico445 at 11:31 AM (959 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. nico445
    OP

    Member nico445 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    579
    Location:
    my house.
    Country:
    Netherlands
    so we are a bit unlucky with all our flashcards. the first 2 legit r4's we had would get loose contacts after a shortwhile. after that i had a cheap dstt without problems
    but later i bought a acekard 2.1 it was one of the bad batch one but that got fixed with firmware. (within that time dealextreme replaced it for me for the acekard 2 I one). so i gave my sister the acekard 2.1 but now you need to constantly eject it and put it back in to get it to work. is there a fix for this?
     
  2. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
  3. GolenSun550

    Member GolenSun550 GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 13, 2010
    Messages:
    196
    Location:
    far away from you
    Country:
    United States
    It's a common issue for many flashcart , the paper trick would help ..
     
  4. nico445
    OP

    Member nico445 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 27, 2008
    Messages:
    579
    Location:
    my house.
    Country:
    Netherlands
    hmm that trick could work. bit scared about getting that piece of paper in the ds slot. i guess it wil work as a temp fix. so time to get a supercard for my sister [​IMG]
     

Share This Page