Auto force to NTSC?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by Coogjen, Feb 7, 2009.

Feb 7, 2009

Auto force to NTSC? by Coogjen at 4:01 AM (586 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Coogjen
    OP

    Newcomer Coogjen Newbie

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    6
    Country:
    United States
    Is there a way to automatically force to NTSC when you put a PAL backup in the Backup Launcher 0.3 Gamma with 002 fix without having to hold "1" down and reconfigure each time?
     
  2. buby78

    Member buby78 GBAtemp Fan

    Joined:
    Sep 19, 2008
    Messages:
    491
    Location:
    getting blazed
    Country:
    United States
  3. games2007

    Member games2007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 28, 2008
    Messages:
    263
    Country:
    United States
    Thank you both for this ^^
    I didn't see this as much of a problem. I thought I was doing well, being able to play free Wii games and all... I didn't mind doing that extra bit of setting up stuff.
    Thanks for the link ^^
     

Share This Page