Hacking Animal Crossing suddenly doesn't work with new kernel

regnad

Button Masher
OP
Member
Joined
May 19, 2008
Messages
2,520
Trophies
1
Age
53
XP
3,707
Country
Japan
I installed the new kernel, and now Animal Crossing doesn't work.

Everything else works fine, it's just that one ROM. It was fine with all previous kernels, but now I just get white screens.

Any suggestions? Mbmax? Anyone?
 

Mbmax

Homebrew addicted
Member
Joined
Nov 7, 2006
Messages
2,275
Trophies
1
Website
Visit site
XP
438
Country
Wow ! We have an issue with the hybrid mode !!!

I can't start it in normaly, need special mode.

This is not normal.
ohmy.gif
 

regnad

Button Masher
OP
Member
Joined
May 19, 2008
Messages
2,520
Trophies
1
Age
53
XP
3,707
Country
Japan
Okay, I figured out how to put it in special mode.

Makes no difference. Normal and special mode, two white screens.

Suggestions? Go back to an earlier kernel? I kind of don't want to do that unless necessary.
 

Mbmax

Homebrew addicted
Member
Joined
Nov 7, 2006
Messages
2,275
Trophies
1
Website
Visit site
XP
438
Country
Special mode require a microSD reading speed.
0 = fast and 10=slow.
Mainly you have to set the speed to 5 or 6.

try that.
 

Mbmax

Homebrew addicted
Member
Joined
Nov 7, 2006
Messages
2,275
Trophies
1
Website
Visit site
XP
438
Country
I see. your microsd is not enough fast for the special mode.

BTW, the problem is known by the team now.
Hope they will find quickly what is going on.
 

Site & Scene News

Popular threads in this forum

General chit-chat
Help Users
    Psionic Roshambo @ Psionic Roshambo: All of us lol