1. Darkfadergfx

    OP Darkfadergfx Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    36
    Country:
    Belgium
    Dear members,

    I have recently downgraded my 2DS to 9.2 and have successfully installed emunand and RXtools,
    but when i try to update to 10.3 the update installs( using system menu) but afterwards it boots only to lock up and give me the "error has occurred, please turn off your system" error.

    Any help and or advice?

    Would rly like to play tri force heroes!
     
  2. Urbanshadow

    Urbanshadow GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    1,492
    Country:
    Were your nands unlinked before update?
     
  3. Darkfadergfx

    OP Darkfadergfx Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    36
    Country:
    Belgium
    No, is this needed to do so successfully?
     
  4. Urbanshadow

    Urbanshadow GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    1,492
    Country:
    I think so. If I'm not mistaken you now have a 10.3 emunand that boots to "an error has occurred" screen and a 9.2 working sysnand. Is this the case?
     
  5. Darkfadergfx

    OP Darkfadergfx Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    36
    Country:
    Belgium
    Yes indeed, sysnand was still at 9.2, so this would prolly be the issue then?

    Might be a weird question, but if u unlink them, do you need to link them later on again?
     
  6. Urbanshadow

    Urbanshadow GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Oct 16, 2015
    Messages:
    1,492
    Country:
    Can you try to boot sysnand and tell me if it's ok? Just for checking.

    And no, you won't have to link them again later.
     
  7. Darkfadergfx

    OP Darkfadergfx Member
    Newcomer

    Joined:
    Mar 5, 2014
    Messages:
    36
    Country:
    Belgium
    I'll try so in a minute, thx for the advice so far and i'll respond in a few (was installing some cia's at the time being)

    — Posts automatically merged - Please don't double post! —

    Well i unlinked my nands and currently processing the update, it'll be done in a few i'll respond after vacuum cleaning the house :D Thanks in advance!

    Same as before, sadly enough... Any other advice?
     
    Last edited by Darkfadergfx, Jan 5, 2016
  8. wolverine92

    wolverine92 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 8, 2009
    Messages:
    157
    Country:
    Canada
    im having the same issue here, i had unlinked my NANDs before updating though, can no longer boot in to emuNAND getting the same error
     
  9. 40wattrange

    40wattrange Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Sep 22, 2015
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Dunno if ya'll still need help w/ this but you need to hold L while you boot into emuNAND. Issue is with previous MenuHax you probably had installed previous to starting everything. Once you finally boot in after holding L, change your theme to kill that old bunk data. Should be good after that.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - installing, occured, emunand