Americas Test Kitchen Lets Get Cooking

Discussion in 'Acekard' started by kimikal27, May 11, 2010.

May 11, 2010
  1. kimikal27
    OP

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    about the White screens, still no solution?
     
  2. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    Dont ask, just wait...
    If you use AKAIO, so make a proper bug report on their official site.
     
  3. kimikal27
    OP

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    dont ask?
    man, you are in a forum ... theres nothing here but questions and answers....

    but yes i do use AKAIO and i know that they have this fixed for the next update, im just asking if someone is working on a patch or fix for the application it self
     
  4. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    So wait for the next build of akaio... few days dont kill ya [​IMG]
    btw. this game is not so popular, so I guess no one will patch it, till all flashcard┬┤system will be released with updated loaders etc.

    Thats why I wrote "dont ask, just wait"
     
  5. kimikal27
    OP

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    it just seems that akaio updates are not so common any more and im looking for a fix for this since the application is out, just got a little inpatient
     
  6. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    OT -> AKAIO will have more updates when the FULL 1.6 will be released.
    Version RC1 and RC2 means, that their could have some bugs to make clear, but they are REAL CANDIDATES to be the FULL.
    When the FULL version will be OUT, there will be many LOADERS update - one maybe two for a week (it depends on how many games will be rlsd and how much time will team akaio have to fix, make loader, upload etc...

    I read on many threads, that RC3 will be soon, so wait... (i am waiting too...)
     
  7. kimikal27
    OP

    Member kimikal27 GBAtemp Maniac

    Joined:
    Oct 28, 2008
    Messages:
    1,381
    Location:
    Galway
    Country:
    Ireland
    humm, sounds good

    thanks man
    really helpful
     
  8. Rayder

    Former Staff Rayder Mostly lurking lately....

    Joined:
    Jan 14, 2007
    Messages:
    6,613
    Location:
    USA
    Country:
    United States
    Seems to be fixed in Wood 1.07. I know that won't help people who don't own flashcarts that support the FW, but there you are. If it can be made to run on a moldy old R4, then other teams should be able to fix it too.
     
  9. Rascal

    Member Rascal GBAtemp Fan

    Joined:
    Apr 23, 2008
    Messages:
    429
    Country:
    United States
    It is fixed in the latest beta of AKAIO. When 1.6 comes out, you'll be all set.
     

Share This Page