akaio update

Discussion in 'Acekard' started by metri3, Dec 20, 2010.

Dec 20, 2010

akaio update by metri3 at 6:40 PM (2,580 Views / 0 Likes) 17 replies

  1. metri3
    OP

    Newcomer metri3 Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    Any clue when the new loader update for akaio will be released? I have dl'd some newer roms and I don't know how to patch them (some are "patched", but they won't run).
     
  2. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
  3. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Logically, before the holiday season. However, there is never a set date.
     
  4. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    what don't run where hand?
     
  5. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    Damnit... Who let Smiths get into the adult Egg Nog?
     
  6. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco
    ROM --> Y --> Y --> AP BYPASS ON

    That's your update.
     
  7. Demonstryde

    Member Demonstryde GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 22, 2010
    Messages:
    373
    Country:
    United States
    that doesnt work for all games or sd cards.... so ..... it needs to be updated is the point.. the ap works for sum but not for all..
     
  8. Etalon

    Member Etalon Former Akaio Fanboy

    Joined:
    Oct 18, 2010
    Messages:
    1,205
    Country:
    Morocco

    It works for all games with my mSD card, except "18 card games". That's the only ROM that doesn't work with Akaio 1.8.1 that I know about.

    You know, you can get a working mSD card for $6-8. I don't really see the point.
     
  9. artlan

    Newcomer artlan Advanced Member

    Joined:
    Oct 21, 2008
    Messages:
    68
    Country:
    United States
    Sorry, sorry... must have left it out. Won't happen again! ... cause there's none left now...
     
  10. Dter ic

    Member Dter ic ~

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    1,757
    Country:
    United Kingdom
    im sure Normmatt's working on those fixes. requesting when a loader comes out won't help.
     
  11. metri3
    OP

    Newcomer metri3 Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    Awesome. Thanks. Guess I should explore the options more... Guess I should stay out of the adult egg nog myself...
    Naaaahhh [​IMG]
     
  12. metri3
    OP

    Newcomer metri3 Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    Not sure if I wanted to play it, but that won't work for "Battle of Giants - Dragons". Also 007 runs really slow... not playable...
     
  13. supersonic124

    Member supersonic124 GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    134
    Country:
    United States
    I don't get why people are bitching about an update. Every rom I tried has worked perfectly. The only problem I'm having is with soft reset but everything else is working perfectly.
     
  14. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    If a ROM is lagging (such as the inventory screen in pokemon platinum), your microsd is a piece of shit and you need to buy a new one, preferably from an actual store. This would be causing other games to not run at all, as well. You should be aiming for a class-4, but preferably a class-6. Transcend and A-DATA are known good brands.


    EDIT: Fixed.
     
  15. metri3
    OP

    Newcomer metri3 Member

    Joined:
    Mar 27, 2009
    Messages:
    41
    Country:
    United States
    My micro SD card is a 4GB SanDisk. Not sure what class it is rated. How would I find out?... Threw away package... Would the lag have anything with me still rocking the original DS? Anybody else had this problem?
     
  16. Rydian

    Member Rydian Resident Furvertâ„¢

    Joined:
    Feb 4, 2010
    Messages:
    27,883
    Location:
    Cave Entrance, Watching Cyan Write Letters
    Country:
    United States
    The class should be printed on the card itself. 2/4/6 are the common ones.

    No, the lag isn't because of your DS model.
     
  17. Evo.lve

    Member Evo.lve All that you could be.

    Joined:
    Oct 11, 2010
    Messages:
    1,786
    Location:
    Away from you.
    Country:
    Australia
    The class is the number inside the big C.
     
  18. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    you like school on sunday


    no class
     

Share This Page