1. kevan

    kevan Imagination rules the world
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Country:
    NO!!!

    Edit: Still can't find loaders (Well except the outdated Gbatemp ones from a quick google search).
    I tried the board as well.
     
  2. Gariscus

    Gariscus Former Team Cyclops Mod
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Why would you need new loaders? 1.8 has only just been released.
     
  3. kevan

    kevan Imagination rules the world
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Country:
    Thought there might be some later loaders......

    And i remember the 1.6rc2 or 1.7 loaders where updated along with the akaio, to stop clones using the updated ones (or something like that).
     
  4. Depravo

    Depravo KALSARIKÄNNIT
    Former Staff

    Joined:
    Oct 13, 2008
    Messages:
    5,361
    Country:
    United Kingdom
    I'm assuming 1.8.0 was released with new loaders, otherwise how would it have all the game fixes?
     
  5. Trademark3001

    Trademark3001 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 17, 2009
    Messages:
    145
    Country:
    Canada
    I throw my hands up in the air sometimes saying ayyooo I love AAAAKAIOOOO! xD thank you Normatt and team! Love you!!! [​IMG]
     
  6. kevan

    kevan Imagination rules the world
    Member

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    1,378
    Country:
    That is what i thought as well Depravp
     
  7. Gariscus

    Gariscus Former Team Cyclops Mod
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Yep. 1.8 includes new loaders, no need to download new ones. [​IMG]
     
  8. Fudge

    Fudge Remember that death is not the end, but only a tra
    Banned

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    2,655
    Country:
    United States
    Finally! I can't wait to play Super Scribblenauts!
     
  9. Marauding

    Marauding GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    124
    Country:
    Canada
    Who's back on top? YEAH!
     
  10. Didu50

    Didu50 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    277
    Country:
    United States
    I have a Question... Do I just download 1.8 and Copy paste to cover over 1.71 or do I delete 1.71 and then install 1.8?
     
  11. Gariscus

    Gariscus Former Team Cyclops Mod
    Member

    Joined:
    Jun 5, 2009
    Messages:
    646
    Country:
    Delete 1.7.1 and then install 1.8.
     
  12. Didu50

    Didu50 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2010
    Messages:
    277
    Country:
    United States
    Thanks [​IMG]
     
  13. RupeeClock

    RupeeClock Colors 3D Snivy!
    Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,445
    Country:
    I can't wait to test drive AKAIO 1.8.0.
    I may have migrated to DSTwo a while ago but I love to see the Acekard 2i and Wood R4 being supported. [​IMG]
     
  14. tomrev

    tomrev GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Oct 19, 2009
    Messages:
    365
    Country:
    United States
    I tried download in Wifi menu but it looks like everything is error. Is there anything can be play with Wifi update now?
     
  15. berlinka

    berlinka You have sustained a lethal injury.
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    3,148
    Country:
    Netherlands
    I have the same problem. I cleared the old _aio folder and akmenu4.nds, but when I put the new software on the cart, the game still loops the intro screen.

    Anybody who can help us out?
     
  16. narutofan777

    narutofan777 GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Mar 27, 2010
    Messages:
    731
    Country:
    Afghanistan
    just as I was gonna update my sis's r4 to wood..nthx im stickin' with akaio [​IMG]. released just in time! Thanks akaio team, i've waited so frickn long
     
  17. Smiths

    Smiths AKAIO Person of Interest TAGS ARE THE BEST
    Developer

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,363
    Country:
    United States
    yay.

    now shut up and no more bunny dance parties.
     
  18. derkiederk

    derkiederk Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Oct 15, 2010
    Messages:
    90
    Country:
    Same problem as the guys above.

    Tried clean install, formatting, no games other than SS on the card, nothing works. AAP on or off makes no difference. Always either looping intro or just 2 white screens.
     
  19. mitchmalibu

    mitchmalibu Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Aug 22, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    Just great, all good things come to those who can wait.

    Great work, keep it up [​IMG]
     
  20. berlinka

    berlinka You have sustained a lethal injury.
    Member

    Joined:
    Jul 31, 2003
    Messages:
    3,148
    Country:
    Netherlands
    I'm lucky enough to have an R4 so I can play. But I just wanted to try it on my Acekard 2i. I also tried everything but it's just the same old introloop.

    Maybe we have to have a different rom?

    I'm lost here.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Released, AKAIO,