AKAIO 1.7 RELEASE!

Discussion in 'Acekard' started by al5911, Jun 4, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Jun 4, 2010

AKAIO 1.7 RELEASE! by al5911 at 7:40 AM (3,300 Views / 0 Likes) 22 replies

  1. al5911
    OP

    Member al5911 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    288
    Location:
    Somewhere on earth ...
    Country:
    Hong Kong


  2. GH0ST

    Member GH0ST Your Hero is a Ghost

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    I was here... before...
    Country:
    France
  3. al5911
    OP

    Member al5911 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    288
    Location:
    Somewhere on earth ...
    Country:
    Hong Kong
  4. GH0ST

    Member GH0ST Your Hero is a Ghost

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    I was here... before...
    Country:
    France
    Thanks for the correction
     
  5. Infinite Zero

    Member Infinite Zero Almost!

    Joined:
    Apr 25, 2010
    Messages:
    2,922
    Location:
    California
    Country:
    United States
  6. coattails

    Member coattails GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    212
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    Remind me why I bought my Acekard in the first place [​IMG]

    Thanks Normmatt & co!

    Edit: I just tried this. I'm getting a yellow Loading screen followed by 2 white screens with every game.

    -_-
     
  7. L551

    Member L551 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 21, 2010
    Messages:
    109
    Country:
    United States
    Yellow load screen is the new default it seems. Dunno about the white screens, its fine here :/
     
  8. Link2Us

    Newcomer Link2Us Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    i'm getting a black screen when trying to start it up. Help
     
  9. GH0ST

    Member GH0ST Your Hero is a Ghost

    Joined:
    Dec 17, 2006
    Messages:
    924
    Location:
    I was here... before...
    Country:
    France
  10. twiztidsinz

    Member twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Joined:
    Dec 23, 2008
    Messages:
    4,981
    Country:
    United States
    #4897 - MapleStory DS (K) -- Two black screens after loading.
     
  11. coattails

    Member coattails GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    212
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    I deleted everything off my SD and loaded 1.7 on to it. It loads the menu and everything just fine, but as soon as I load a rom it gets past a yellow Loading screen and proceeds directly to 2 beautiful frozen white screens.

    I just deleted everything off my SD again, loaded 1.6RC2 on to it, and everything is all sunshine and rainbows. Roms work fine.

    Ideas, anyone?
     
  12. Link2Us

    Newcomer Link2Us Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    at least yours boot to the menu. I can't even get 1.7 to work on mine. Keep on getting black screen
     
  13. rockstar99

    Member rockstar99 Hi

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,375
    Location:
    Toronto
    Country:
    Canada
    Delete your globalsettings
     
  14. coattails

    Member coattails GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    212
    Location:
    Montreal
    Country:
    Canada
    Lol, fixed it. For some reason the version on Normmatt's site didn't work, but the one on filetrip did?
    Sweet, Dementium 2 is running!
     
  15. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    go format your SD card and do a proper install by getting the require files + loader
     
  16. Link2Us

    Newcomer Link2Us Member

    Joined:
    Mar 25, 2010
    Messages:
    28
    Country:
    United States
    I got it to work. Thx
     
  17. Bloodlust

    Member Bloodlust GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    1,054
    Country:
    Hong Kong
    Thanks normatt for the awesome update [​IMG]

    Now I can play PoP, Jam with the band!
     
  18. Bloodlust

    Member Bloodlust GBAtemp Maniac

    Joined:
    May 25, 2006
    Messages:
    1,054
    Country:
    Hong Kong
    The only bug I noticed was in the GUI default skin where it's still AKAIO 1.6 instead of 1.7
     
  19. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    It says 1.7 for me.
     
  20. al5911
    OP

    Member al5911 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 4, 2009
    Messages:
    288
    Location:
    Somewhere on earth ...
    Country:
    Hong Kong
    Update to AKAIO 1.7 without formating,just copying new __aio folder and akmenu file overwriting the old one.Working just fine...you're so great Normmatt...THANKS [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    I'm gonna buy another AK2i just because AKAIO is DAMN GOOD.... [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page