AKAIO 1.5.1 - Global GBA frame?

Discussion in 'Acekard' started by montymintypie, Feb 14, 2010.

Feb 14, 2010
  1. montymintypie
    OP

    Newcomer montymintypie Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    Australia
    This should be an easy answer. [​IMG]

    I have a generic GBA frame which I'd like to use in every GBA game that I use (I use retail carts because my 3-in-1 broke). Apart from making copies with the internal name of every game card in the world, is there a way to just use this for every GBA game I play?

    Thanks in advance.
     
  2. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Doesn't akaio load the boarder from the skin when you run a gba game from booting slot 2 from slot 1?

    Edit: Sort of read your question wrong.
     
  3. Blake1710

    Member Blake1710 GBAtemp Regular

    Joined:
    Dec 24, 2008
    Messages:
    185
    Location:
    New South Wales, Australia
    Country:
    Australia
    in the folder of your theme, there is a file called gbaframe.bmp

    replace that.
     
  4. montymintypie
    OP

    Newcomer montymintypie Advanced Member

    Joined:
    Oct 6, 2009
    Messages:
    75
    Country:
    Australia
    Worked like a charm! Thanks! Also handy to know if I ever make a theme...
     

Share This Page