Ak2i

Discussion in 'Acekard' started by jaredacekard, Apr 20, 2009.

Apr 20, 2009

Ak2i by jaredacekard at 12:01 AM (782 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. jaredacekard
    OP

    Newcomer jaredacekard Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    Ireland
  2. zero383

    Member zero383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 4, 2009
    Messages:
    649
    Location:
    Vancouver - #1 City in Canada
    Country:
    Canada
    Yes it would work on the EUR DSi, but only if you choose English as the language. A simple search in this forum would have given you the answer.
     
  3. jaredacekard
    OP

    Newcomer jaredacekard Member

    Joined:
    Apr 20, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    Ireland
    ty m8 it will work even if i get it in that plastic boxing ? i heard theres 2 types on ak2i card the one with the plastic (this 1 ) and the other in the box. Oh and i have 1.3e ubdate on the dsi
     
  4. jarocho4l1f3

    Newcomer jarocho4l1f3 Member

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    29
    Country:
    United States
  5. klopfdreh

    Member klopfdreh GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 15, 2009
    Messages:
    147
    Country:
    Germany
    Hehe jarocho4l1f3 - I think it, too. I think he also would say something like "If you have problem with this ..... hang yourself" like in the wifi plugin release! [​IMG]
     

Share This Page