ak2 evflash 3in1 migration problem

Discussion in 'GBA - Hardware, Devices and Utilities' started by JustVit, Mar 27, 2010.

Mar 27, 2010
  1. JustVit
    OP

    Newcomer JustVit Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Israel
    hi

    i have a problem with the migration i loaded the gba game into nor(along with the save,it works ok in the nor if i turn on the ds only with ez the game starts (as it should) the save is ok and it saves fine so my battery is ok.)
    but when i load diamond(game is beaten so pal parks is open)i dont see the migration link in the startup options
    i tried the pokepatch didnt help
    i tried akio and the original firmware still doesnt work!
    strange thing is that it worked like half year ago(since then i delete the diamond room and started it over)but now it doent work!
    and the funny thing is that i dont recall using pokepatch half year ago lol
    oh and i tied both loading the game to nor via akaio and gba explader(atm its by gbaxp)

    any help?what should i do?
    and sorry for the mess
     
  2. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,802
    Country:
    Antarctica
  3. JustVit
    OP

    Newcomer JustVit Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Israel
    thanks i tried that but i iddnt work(both 4 and 5)
    any suggestions?
     
  4. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,802
    Country:
    Antarctica
  5. JustVit
    OP

    Newcomer JustVit Member

    Joined:
    Mar 10, 2009
    Messages:
    10
    Country:
    Israel
    oh nvm i got it working(ver 5)
    is there any patch like that for the silver soul\heart gold?thank you
     
  6. how_do_i_do_that

    Member how_do_i_do_that Blue Wizard is about to die.

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    4,802
    Country:
    Antarctica

Share This Page