Adrenaline giving black screen on game

Discussion in 'PS Vita - Hacking & Homebrew' started by Darkshana200, Nov 18, 2016.

  1. Darkshana200
    OP

    Darkshana200 Member

    Newcomer
    14
    3
    Mar 8, 2016
    United States
    Hello i have a big problem with Adrenaline i installed it and all went well but things i notice is i get a black screen with no errors when i load any iso forcing me to close Adrenaline and homebrews shows up as corrupt even when they arent can anyone help me on this? also ty in advance
     
  2. Dr. Dew

    Dr. Dew GBAtemp Regular

    Member
    244
    56
    Oct 31, 2015
    Mauritania
    Nouakchott
    I think its because its still a beta release. I had a similar issue with GoW Ghost of Sparta. It would crash
    everytime I would choose 'New Game'
     
  3. Darkshana200
    OP

    Darkshana200 Member

    Newcomer
    14
    3
    Mar 8, 2016
    United States
    though every game i try gives black screen when i load it and all my homebrew doesnt work im using locoroco cus thought maybe changing the id would fix it but same results i installed it i using talkman travels to tokyo idk if that mite be the cause x.x
     
  4. Dav_Dabz

    Dav_Dabz Advanced Member

    Newcomer
    60
    27
    Oct 26, 2014
    United States
    Sterling, Virginia
    try transferring the games that don't work again and make sure it's the exact same size
     
  5. Darkshana200
    OP

    Darkshana200 Member

    Newcomer
    14
    3
    Mar 8, 2016
    United States
    well i got homebrew to show up and work but my kingdom hearts backup and corpse party game still gives blackscreen after retransfer x.x
     
  6. satan89

    satan89 GBAtemp Fan

    Member
    349
    110
    Jan 30, 2014
    India
    Bangalore
    Regarding the black screen, have you set the iso driver to inferno or m33? Also keep all clocks at default.

    And make sure you're placing the homebrew correctly. It goes like- ux0/pspemu/PSP/game/hbfoldername/eboot.pbp
     
  7. Darkshana200
    OP

    Darkshana200 Member

    Newcomer
    14
    3
    Mar 8, 2016
    United States
    games give blackscreen with both m33 and inferno as for homebrew i got em to work again now only problem left is the isos
     
  8. satan89

    satan89 GBAtemp Fan

    Member
    349
    110
    Jan 30, 2014
    India
    Bangalore
    Confirm that the isos are proper working ones. Try them on a PSP or a PPSSPP. Disable all plugins on PSP.
     
  9. Darkshana200
    OP

    Darkshana200 Member

    Newcomer
    14
    3
    Mar 8, 2016
    United States
    games works fine on the psp i even disable plugs on the vita but nothing still

    update i got some games to run but only those that i didnt put prometheus patch on em is there a way to remove these patches?
     
    Last edited by Darkshana200, Nov 19, 2016
  10. DragarX

    DragarX Member

    Newcomer
    23
    9
    Apr 26, 2016
    I had a few issues with a couple of games going straight to black screen. All I did was change clockspeed for game to 222/111 and it seems to work fine.
     
    Last edited by DragarX, Nov 20, 2016
  11. satan89

    satan89 GBAtemp Fan

    Member
    349
    110
    Jan 30, 2014
    India
    Bangalore
    I don't think so. You can try to add the Prometheus plugin, but it's better to use an unpatched ISO.
     
  12. Darkshana200
    OP

    Darkshana200 Member

    Newcomer
    14
    3
    Mar 8, 2016
    United States
    do u have the link to the prometheus plugin or know were i can get it? also thx for the help^^