Hacking Adrenaline-2 Released!!!

mummysboy

Well-Known Member
Member
Joined
May 21, 2009
Messages
108
Trophies
0
XP
360
Country
Source = https://twitter.com/theflow0

Github = https://gist.github.com/TheOfficialFloW/0a9a98bce6acd3033865721c80fd5a80

Download = http://www.mediafire.com/file/wxa1vmg4v2c9qdd/adrenaline_v2.zip

- Changelog v2 -
- Added 64MB RAM support for homebrews.
- Added ability to use the 'ur0:' partition as Memory Stick.
- Added Advanced AA filter (disable 'Smooth Graphics' for that filter).
- Added ability to change smooth graphics (GPU internal bilinear filter).
- Added ability to change screen size (2.0x, 1.75x, 1.5x, 1.25x, 1.0x).
- Fixed sound issue in 'MotorStorm' and some other games.
- Fixed bug where 'ms0:/MUSIC' and 'ms0:/PICTURE' were not found in XMB.
- Fixed bug where changing options in the official settings menu didn't have any effect.
 

mummysboy

Well-Known Member
Member
Joined
May 21, 2009
Messages
108
Trophies
0
XP
360
Country
PS1 sort of boots - Ill have a play around with differnt types.....

EDIT

Boots to black screen with PS1 from PSN
PSXtoPBP files get 80010002
 
Last edited by mummysboy,

MajinCubyan

The Funky Super Saiyan God
Editorial Team
GBAtemp Patron
Joined
Nov 24, 2014
Messages
779
Trophies
0
Age
33
Location
Orre
XP
1,858
Country
United States
... And now I regret selling my Vita.

Well its never too late to get a new one or a pstv. Get in on this Adrenaline fun yo! And since vitashell now has usb support for pstv, no more overpriced pos sony cards. o3o

EDIT: Soooo happy it reads the "PICTURE" folder now. Wasn't the end of the world but I gave up on getting my wallpaper as Vegeta.
 
Last edited by MajinCubyan,

leonmagnus99

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 2, 2013
Messages
3,678
Trophies
0
Age
30
Location
Seinegald
XP
2,652
Country
Iraq
neat , but i already have something called Ark installed.
how do i go on to remove that, i think i should go back to using Adrenaline again because it is going to get updates.
 

Tom Bombadildo

Dick, With Balls
Editorial Team
GBAtemp Patron
Joined
Jul 11, 2009
Messages
14,284
Trophies
0
Age
27
Location
I forgot
Website
POCKET.LIKEITS
XP
17,218
Country
United States
64 MB ram is just for homebrews?
Homebrew and the one or 2 PSP games that required 64mb (which weren't many at all).

Anyways, neat. Shame no PS1 support yet, but the additional filters are awesome. Gonna install it right now and play around with it :yay:
 
  • Like
Reactions: laharl22

Sonic Angel Knight

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2016
Messages
13,998
Trophies
1
Location
New York
XP
11,267
Country
United States
neat , but i already have something called Ark installed.
how do i go on to remove that, i think i should go back to using Adrenaline again because it is going to get updates.
Just use epsp bubble maker and install adrenaline into it. You can keep both, i'm sure they both are useful until one becomes too good to need the other. :P
 
  • Like
Reactions: leonmagnus99

Tom Bombadildo

Dick, With Balls
Editorial Team
GBAtemp Patron
Joined
Jul 11, 2009
Messages
14,284
Trophies
0
Age
27
Location
I forgot
Website
POCKET.LIKEITS
XP
17,218
Country
United States
what does 64mb ram support on homebrew means? sorry for being noob.
Some homebrew used the extra RAM to increase performance, that's about it. DaedalusX64, for example, used the 64MB to increase some speed. It's not going to make DaedalusX64 fully playable, by any means, but it does increase the framerate in some games by a few FPS.
 

Entonghibang

Active Member
Newcomer
Joined
Nov 22, 2015
Messages
44
Trophies
0
Age
33
XP
117
Country
Some homebrew used the extra RAM to increase performance, that's about it. DaedalusX64, for example, used the 64MB to increase some speed. It's not going to make DaedalusX64 fully playable, by any means, but it does increase the framerate in some games by a few FPS.

Thanks for the quick reply.
 

Sonic Angel Knight

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2016
Messages
13,998
Trophies
1
Location
New York
XP
11,267
Country
United States
did not know i could keep both, i will look into it soon.
have not touched my vita since over a week now.
but i still love it <3
Well as a suggestion, you can keep both. I have both my psvita tv set up that way. :P

Download a demo from psn and inject ark into it.
Download the epsp bubble installer and inject adrenaline into it.
That what i did. Ark works without henkaku, adrenaline does not, that why i have it set up that way.
 

leonmagnus99

Well-Known Member
Member
Joined
Apr 2, 2013
Messages
3,678
Trophies
0
Age
30
Location
Seinegald
XP
2,652
Country
Iraq
Well as a suggestion, you can keep both. I have both my psvita tv set up that way. :P

Download a demo from psn and inject ark into it.
Download the epsp bubble installer and inject adrenaline into it.
That what i did. Ark works without henkaku, adrenaline does not, that why i have it set up that way.

i did not know anything about that epsp bubble, what is that thing?
i thought i could only install Adrenaline if i have a psp demo , and i currently use that one for the Ark i believe..
i will check it soon, and will let you know c:
 

Sonic Angel Knight

Well-Known Member
Member
Joined
May 27, 2016
Messages
13,998
Trophies
1
Location
New York
XP
11,267
Country
United States
Having a hardtime to apply the update hehe, so I will add some line to the config file ? or just edit it?
i did not know anything about that epsp bubble, what is that thing?
i thought i could only install Adrenaline if i have a psp demo , and i currently use that one for the Ark i believe..
i will check it soon, and will let you know c:
2017-04-02-160034.jpg

Updated adrenaline easy installer to install new version of V2.
https://twitter.com/freakler94/status/848620712625569794:)

Uninstall the old one first, i guess simply delete the adrenaline folder from ux0: Pspemu. Then just use this on the same bubble you already had it on.
 
Last edited by Sonic Angel Knight,

ishygdaft

A mystery wrapped in an enigma
Member
Joined
Jun 20, 2016
Messages
296
Trophies
0
XP
120
Country
United States
I'm really digging these resolution options, 1.75 seems to be the one for me. 1:1 reminds me of looking at a GBA micro screen... sooooo tiny.
 

Site & Scene News

General chit-chat
Help Users
    Veho @ Veho: Revenge of the fallen.