Action Replay Corrupt Firmware

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by Kolroc, Nov 22, 2008.

Nov 22, 2008

Action Replay Corrupt Firmware by Kolroc at 9:39 PM (1,370 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Kolroc
    OP

    Newcomer Kolroc Member

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    12
    Location:
    England =)
    Country:
    United Kingdom
    Hi everyone, I was messing with my Action Replay yesterday and I seem to have erased some of it's firmware, but not all of it. My Code Manager now doesn't see the AR, so I can't fix the firmware...

    Anyone had this happen to their AR?

    More importantly, can anyone tell me how to fix it??

    Thanks,

    Kolroc
     
  2. agentgamma

    Member agentgamma I dont know what to put here

    Joined:
    Oct 5, 2007
    Messages:
    876
    Location:
    Sydney, Australia
    Country:
    Antarctica
    I heard you can unbrick an ARDS using a DS flashcard.
    1 - Download an Action Replay DS rom (you'll have to get it on your own)
    2 - Put the ARDS rom on your flashcard
    3 - Boot the ARDS rom
    4 - Take out flashcard and insert actual ARDS
    Not too sure about this since I dont own one
     
  3. fabi280

    Member fabi280 GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 28, 2008
    Messages:
    182
    Location:
    Somewhere in Europe
    Country:
    Germany
  4. Kolroc
    OP

    Newcomer Kolroc Member

    Joined:
    Jun 1, 2008
    Messages:
    12
    Location:
    England =)
    Country:
    United Kingdom
    Thanks guys thats great.
     

Share This Page