Acekard2i Text Reader

Discussion in 'Acekard' started by kiafazool, Jun 21, 2010.

Jun 21, 2010

Acekard2i Text Reader by kiafazool at 7:25 PM (1,243 Views / 0 Likes) 6 replies

  1. kiafazool
    OP

    Member kiafazool GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,221
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    hey guys
    i was trying to read a .txt files (heartgold game guide) and the text file was loading (its long so its takes time) after like 12 seconds it says
    and the acekard freezes and i have to boot my ds all over again
    why is this happening
    i copied this guide and pasted it on a notepad and i deleted the pokemon thing on the top so it'll load faster

    what's wrong
     
  2. The Pi

    Member The Pi Lurker

    Joined:
    Mar 18, 2010
    Messages:
    1,638
    Location:
    Scotland
    Country:
    United Kingdom
  3. kiafazool
    OP

    Member kiafazool GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,221
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    aww i have to get a homebrew
    now i have to open that and then the text file

    cant it just be
    1. get stuck in game
    2. soft reset
    3. open text file
    4. kick a*s

    now its
    1. get stuck in game
    2. soft reset
    3. open homebrew
    4. open text file
    5. soft-reset
    6. kick a*s
     
  4. kiafazool
    OP

    Member kiafazool GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,221
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    does any one know why im getting that error
     
  5. penthaler

    Member penthaler GBAtemp Fan

    Joined:
    Oct 28, 2009
    Messages:
    357
    Location:
    mystique
    Country:
    Czech Republic
    AKAIO built-in txt reader is for small txt files, you cannot use it with large files. (dont ask me, dont know why.)

    I got the same error with ANY txt files opened via AKAIO.
    You cannot fix something, what is not "done" yet (I think that this reader will get many improvements, but it needs time - make a proper bug report in akaio forum)
     
  6. kiafazool
    OP

    Member kiafazool GBAtemp Maniac

    Joined:
    Apr 21, 2010
    Messages:
    1,221
    Location:
    Canada
    Country:
    Canada
    thank you penthaler for an answer
     
  7. jurassicplayer

    Member jurassicplayer Completionist Themer

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,280
    Location:
    Pantsuland
    Country:
    United States
    Well...if you don't use cheats and you can live with the GUI, then there is always the option of changing your main GUI to Moonshell2 xD.
     

Share This Page