AceKard2i Question

Discussion in 'Acekard' started by jorge199494, Apr 17, 2009.

Thread Status:
Not open for further replies.
Apr 17, 2009

AceKard2i Question by jorge199494 at 3:14 AM (788 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. jorge199494
    OP

    Newcomer jorge199494 Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I bought a DSi. I was thinking about buying AK2i but I just wanted to know if you guys knew the AK2i runs GBA roms on the DSi without Ez Flash or w.e. I sorta new to think flash things lol but also i wanted someone to confirm that AK2i runs well on the 1.3U fw of the Dsi "

    Thankz

    P.S. i think this is in the wrong section
     
  2. lolzed

    Member lolzed The GBAtemp Pichu

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Location:
    There
    Country:
    Philippines
    first,i'm glad you know it's in the wrong place,second,you should know the DSi has no gba slot,so the EZ-Flash 3-in-1 won't work(it's like your acekard,but for the gba,and it's longer)no,acekard2i doesn't play gba roms,only ds(as of now,or forever)i think people already know about 1.3U/E/J firm flashcarts working([​IMG])
     
  3. jorge199494
    OP

    Newcomer jorge199494 Newbie

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    oh cool thanks and sorry about the wrong section >.< wont do it again lol
     
  4. Toni Plutonij

    Former Staff Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,153
    Location:
    Depths of Nuclear powerplant
    Country:
    Croatia
    Moved and closed..
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page