Thread Status:
Not open for further replies.
  1. jorge199494

    OP jorge199494 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    I bought a DSi. I was thinking about buying AK2i but I just wanted to know if you guys knew the AK2i runs GBA roms on the DSi without Ez Flash or w.e. I sorta new to think flash things lol but also i wanted someone to confirm that AK2i runs well on the 1.3U fw of the Dsi "

    Thankz

    P.S. i think this is in the wrong section
     
  2. lolzed

    lolzed The GBAtemp Pichu
    Member

    Joined:
    Sep 13, 2008
    Messages:
    2,466
    Country:
    first,i'm glad you know it's in the wrong place,second,you should know the DSi has no gba slot,so the EZ-Flash 3-in-1 won't work(it's like your acekard,but for the gba,and it's longer)no,acekard2i doesn't play gba roms,only ds(as of now,or forever)i think people already know about 1.3U/E/J firm flashcarts working([​IMG])
     
  3. jorge199494

    OP jorge199494 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Apr 17, 2009
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    oh cool thanks and sorry about the wrong section >.< wont do it again lol
     
  4. Toni Plutonij

    Toni Plutonij *has TrolleyDave & tiny p1ngy on moderating shelf!
    Former Staff

    Joined:
    Dec 22, 2007
    Messages:
    8,152
    Country:
    Croatia
    Moved and closed..
     
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - AceKard2i, Question,

Thread Status:
Not open for further replies.