Acekard Rage

Discussion in 'Acekard' started by Exotica, Oct 1, 2010.

Oct 1, 2010

Acekard Rage by Exotica at 5:56 AM (1,410 Views / 0 Likes) 11 replies

  1. Exotica
    OP

    Newcomer Exotica Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    15
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Right, so I just got my Acekard 2i today. I download everything I need to and find out that I need to update it so it can work on my DSi (Firmware 1.4), so I download that file too and borrow my cousin's DsL so I could update the Acekard. Everything's peachy, I update the AK2i and everything, except when I try to run it on my DSi. I get the Danny Phantom Icon but when I run it I get the Troubleshooting message. Now I've seriously been sitting here for about two hours tearing my hair out trying to figure out what the problem is (downloading things, reformating, different OS' etc etc).

    So can anyone help me? :/
    Or has anyone been in a similar situation/heard of one?
    Thanks in advance..
     
  2. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
  3. Exotica
    OP

    Newcomer Exotica Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    15
    Location:
    California
    Country:
    United States
  4. donelwero

    Member donelwero GBAtemp Fan

    Joined:
    Jul 17, 2008
    Messages:
    352
    Location:
    León, Gto.
    Country:
    Mexico
  5. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
  6. Exotica
    OP

    Newcomer Exotica Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    15
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Second, actually, but I guess thats no excuse since I understand almost as well as my first.
    Also, I just blindly update my DS from time to time (like today...) so yea, im pretty awful at all this.
    Thanks for the link.
     
  7. Exotica
    OP

    Newcomer Exotica Member

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    15
    Location:
    California
    Country:
    United States
    Bleh, whenever I try to run the update it just stops (I can't move). Ive done it a few times, and its the same thing :x.
    Thanks everyone, I think ill just go to sleep for now.
     
  8. drusillah

    Newcomer drusillah Newbie

    Joined:
    Oct 1, 2010
    Messages:
    7
    Country:
    Greece
    Hello,

    I've been trying to put paper underneath but the space is too small, the paper doesn't fit [​IMG] !

    Any ideas? Thank you.
     
  9. haddad

    Member haddad GBAtemp Advanced Maniac

    Joined:
    Aug 12, 2010
    Messages:
    1,519
    Country:
    Canada
    Try to put in just 1 small layer of paper, and it should fit
     
  10. geokilla

    Member geokilla GBAtemp Regular

    Joined:
    May 16, 2008
    Messages:
    257
    Location:
    Toronto, Canada
    Country:
    Canada
    I put some paper in and it still doesn't work...

    For the ones where my Acekard 2i does work, it works on my friend's DSi, my own DSL, but not this person's DSi. Actually, none of the Acekard 2i work on said DSi...
     
  11. Smiths

    Member Smiths AKAIO Person of Interest

    Joined:
    Feb 24, 2003
    Messages:
    1,318
    Location:
    The land of Dairy Queen
    Country:
    United States
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

    SHOW ME YOUR RAGE!!!!!

    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]
     
  12. Isabelyes

    Member Isabelyes GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 29, 2008
    Messages:
    557
    Country:
    Netherlands
    *Shows rage*

    Anyway, my post on this thread (last page) might help solve your problems:

    *Click*
     

Share This Page