Acekard on the fritz.

Discussion in 'Acekard' started by Exotica, Feb 18, 2011.

  1. Exotica
    OP

    Exotica Member

    Newcomer
    15
    0
    Oct 1, 2010
    United States
    California
    Recently, I got a new 8-gig micro sd to replace my old 4-gig one. I put everything I needed to on, and everything was working fine until I restarted my card after playing a game and got this:
    [​IMG]
    (Root of the SD card).
    All my folders and icons were gone, and whenever I tried to enter system menu it would freeze. I reinstalled akaio and everything worked fine again, until I played another game and then the same thing happened.
    It seems to happen when I:
    Play a game, then exit (most of the time)
    Switch UIs (most of the time)
    Enter moonshell and it dosent work (once)
    Anyone have any ideas on what's causing this? Ive never had this problem before.
    Thanks in advance.
     
  2. twiztidsinz

    twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Member
    4,981
    6
    Dec 23, 2008
    United States
    Have you tried your old 4GB MicroSD?

    Sounds like the 8GB is causing corruptions, often the cause of this is a poor quality/fake/counterfeit MicroSD.
     
  3. Exotica
    OP

    Exotica Member

    Newcomer
    15
    0
    Oct 1, 2010
    United States
    California
    My 4-gig works completely fine, and I don't think poor quality is the issue (They're the same brand; Sandisk. Bought the 8-gig at Costco).
     
  4. twiztidsinz

    twiztidsinz Taiju Yamada Fan

    Member
    4,981
    6
    Dec 23, 2008
    United States
    Given that the 4GB works fine, you can rule the AceKard out as the problem. That just leaves the 8GB MicroSDHC.
    I would try to get it exchanged.
     
  5. Exotica
    OP

    Exotica Member

    Newcomer
    15
    0
    Oct 1, 2010
    United States
    California
    !
    Sounds like a hassle, but thanks.