Acekard freezes when opening cheats

Discussion in 'Acekard' started by koclone123, Mar 28, 2010.

Mar 28, 2010
  1. koclone123
    OP

    Newcomer koclone123 Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    As the title have stated, when i try to open cheats for a game, it just freezes for indefinite amount of time. Can anyone help me with this? Thank you soo much guys


    I have used the search function but i cannot find anyone with the same problem as i did.



    The hardware im using is: Acekard 2i w/ latest akaio 1.6rc1 and a dsi
     
  2. alcaholjunkie

    Member alcaholjunkie GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 13, 2007
    Messages:
    101
    Location:
    England
    Country:
    United Kingdom
    latest akaio 1.6 is RC2, try that one. [​IMG]

    But first I would reccomend that you backup games/save then format the microSD card with the panasonic formatter v2. [​IMG]
     
  3. RupeeClock

    Member RupeeClock Colors 3D Snivy!

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,307
    Country:
    United Kingdom
    It could be a side effect of a huge cheats list.

    See if the cheats list does appear after waiting a bit, it can take a little while for the Pokémon Platinum cheat list to open, for example.
     
  4. koclone123
    OP

    Newcomer koclone123 Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    i formated it using panasonic formater, its still like that, and the cheats i put for is infinite space, i only have 6 cheats, and its not like loading freeze, its freeze freeze, even the clock froze
     
  5. Hakoda

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Go to SD:/__aio/cheats. You'll find your Cheat DB and a folder called CC. Delete the CC folder then go back to your game and go to the cheats list. This should clear the cheats cache.
     
  6. koclone123
    OP

    Newcomer koclone123 Newbie

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    still freezes [​IMG]
     
  7. kurtisboyd

    Newcomer kurtisboyd Member

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    49
    Country:
    Australia
    This also happens to me, mainly on Pokemon Platinum and some others. It also freezes when I try and rebuild. The little slot1 icon is still flashing though.
     
  8. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i think i mentioned on your thread..
    you guys should sort your database after adding new games
     
  9. 5%

    Member 5% GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    453
    Country:
    Grab the latest Cheat DB from http://cheats.gbatemp.net/Temp/ and transfer(copy/paste) desired game folder from the latest Cheat DB to your DB (with 2 R4CCE's open), or settle with the latest Cheat DB if you dont customize your USRCHEAT.DAT

    [​IMG]
     

Share This Page