1. koclone123

    OP koclone123 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    As the title have stated, when i try to open cheats for a game, it just freezes for indefinite amount of time. Can anyone help me with this? Thank you soo much guys


    I have used the search function but i cannot find anyone with the same problem as i did.



    The hardware im using is: Acekard 2i w/ latest akaio 1.6rc1 and a dsi
     
  2. Deleted User

    Deleted User Newbie

    latest akaio 1.6 is RC2, try that one. [​IMG]

    But first I would reccomend that you backup games/save then format the microSD card with the panasonic formatter v2. [​IMG]
     
  3. RupeeClock

    RupeeClock Colors 3D Snivy!
    Member

    Joined:
    May 15, 2008
    Messages:
    6,450
    Country:
    It could be a side effect of a huge cheats list.

    See if the cheats list does appear after waiting a bit, it can take a little while for the Pokémon Platinum cheat list to open, for example.
     
  4. koclone123

    OP koclone123 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    i formated it using panasonic formater, its still like that, and the cheats i put for is infinite space, i only have 6 cheats, and its not like loading freeze, its freeze freeze, even the clock froze
     
  5. Hakoda

    Hakoda GBAtemp Addict
    Member

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Country:
    United States
    Go to SD:/__aio/cheats. You'll find your Cheat DB and a folder called CC. Delete the CC folder then go back to your game and go to the cheats list. This should clear the cheats cache.
     
  6. koclone123

    OP koclone123 Newbie
    Newcomer

    Joined:
    Mar 28, 2010
    Messages:
    3
    Country:
    United States
    still freezes [​IMG]
     
  7. kurtisboyd

    kurtisboyd Member
    Newcomer

    Joined:
    Aug 18, 2007
    Messages:
    49
    Country:
    This also happens to me, mainly on Pokemon Platinum and some others. It also freezes when I try and rebuild. The little slot1 icon is still flashing though.
     
  8. elixirdream

    elixirdream GBAtemp Legend
    Member

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Country:
    Malaysia
    i think i mentioned on your thread..
    you guys should sort your database after adding new games
     
  9. 5%

    5% GBAtemp Fan
    Member

    Joined:
    Dec 25, 2008
    Messages:
    453
    Country:
    Grab the latest Cheat DB from http://cheats.gbatemp.net/Temp/ and transfer(copy/paste) desired game folder from the latest Cheat DB to your DB (with 2 R4CCE's open), or settle with the latest Cheat DB if you dont customize your USRCHEAT.DAT

    [​IMG]
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Acekard, freezes, opening