Acekard 2i

Discussion in 'Acekard' started by Cimo, Apr 7, 2011.

Apr 7, 2011

Acekard 2i by Cimo at 10:46 AM (679 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. Cimo
    OP

    Newcomer Cimo Newbie

    Joined:
    Feb 7, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    Italy
    Hi, i sold my R4i Gold and i decided to buy a Acekard 2i for my DSi (just waiting the shipment). My firmware is 1.4E but i don't understand .. i need to upgrade it to 1.4.1 or my Acekard 2i will be work with 1.4E ? And if i need to upgrade.. what i need to do that ?

    Thanks for a answered, Cimo.
     
  2. Hazard7

    Member Hazard7 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    137
    Country:
    United Kingdom
    You don't need to upgrade. My DSi XL got 1.4E and my Acekard 2i still work on it.
     
  3. Qtis

    Member Qtis Grey Knight Inquisitor

    Joined:
    Feb 28, 2010
    Messages:
    3,762
    Location:
    The Forge
    Country:
    Antarctica
  4. eggsample

    Member eggsample punahussy

    Joined:
    Mar 29, 2010
    Messages:
    529
    Country:
    Poland
    card FW should be below or equal to DS FW.
    AK 1.4.1 works with DSi 1.4.1 wont work on 3DS
    AK 1.1.0J works on every console today.
     

Share This Page