acekard 2i white screen issue,never happened before

Discussion in 'Acekard' started by mitdrissia, Jun 29, 2011.

  1. mitdrissia
    OP

    Newcomer mitdrissia Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Hi guys,
    i went on holiday without my son.When i came back his dsi gives a white screen after clicking on the logo.I have the acekard 2i with akaio 1.8.Never updated to 1.8.7 since i have the console. I then tried to update to 1.8.7 still same issue.
    How can i solve this issue.It worked for almost a year..
    thank you.Any help appreciated.
     
  2. dobbelsteen1990

    Newcomer dobbelsteen1990 Member

    Joined:
    Mar 9, 2011
    Messages:
    23
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Format the SD with the panasonic card formatter may help ? Had the same problem with a acekard of a friend of mine
     
  3. mitdrissia
    OP

    Newcomer mitdrissia Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    where is link of formatter.so your friend also had same issue after a year of playing with his acekard 2i?
    So he gets white screen after you see the logo?Or did he get white screen the moment he bought the acekard 2i.
    For my son, his card worked fine for a year.Suddenly it stopped working.

    So i just need to backup everything and then format the microsd card.
    and then put the files back on the card.
    let me know
    thanks
     
  4. mitdrissia
    OP

    Newcomer mitdrissia Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    i backupped the files and then i used the formatter.I then removed the old firmware and used the new one 1.8.7 old one was 1.8 but still not working.I still get white screen.It was working fine untill i came back from holiday.any help guys?
     
  5. Aielanor

    Newcomer Aielanor Member

    Joined:
    Jun 8, 2011
    Messages:
    32
    Country:
    Australia
    You might have to get another microSD card, run the update on the R4 card (or get another functioning flash cart,and apply the update on a DS or DS Lite since the 3/DSi/XL don't let you cart swap), take it out, put the acekard 2i in, press start and after the update finishes power down your DS.
     
  6. mitdrissia
    OP

    Newcomer mitdrissia Newbie

    Joined:
    Jun 29, 2011
    Messages:
    4
    Country:
    United States
    Why do you think its a micro sd issue and not an acekard issue?I am thinking if buying a new acekard.I think it has to do with the connection pins between the dsi and the card.Am not sure though. The microsd works fine, it can be read by my computer.any thoughts guys...
     

Share This Page