AceKard 2i Questions

Discussion in 'Acekard' started by LUGiA, Feb 26, 2009.

Feb 26, 2009

AceKard 2i Questions by LUGiA at 9:23 PM (872 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. LUGiA
    OP

    Member LUGiA GBAtemp Fan

    Joined:
    May 14, 2008
    Messages:
    425
    Country:
    United Kingdom
    I want to get an AK2i as i might get the new DSi has anyone had any problems using an AK2i on a DSL or DSi
     
  2. RAIDEN!

    Member RAIDEN! GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 18, 2009
    Messages:
    105
    Location:
    some were in the world
    Country:
    United States
    i plan on ordering one this saturday i cant wait lol [​IMG]
     
  3. Agent007

    Member Agent007 GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 11, 2008
    Messages:
    170
    Location:
    Ontario
    Country:
    Canada
    from what im hearing, just dont put the wrong firmware or it may brick ur dsi/dsl/ds and from what im looking at .... it wont have any problems
     
  4. Ballistic

    Member Ballistic GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 12, 2008
    Messages:
    195
    Country:
    United States
    So far there have been no problems with the Acekard 2i on the DSi if you do as recommended. Meaning you put the correct firmware on the MicroSD. But do note that it is impossible to know if this'll work on the American DSi until it's released.
     
  5. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    untrue. putting the wrong firmware on the ak2i stops it from working on dsi. it will still work on dsl/ds and it doesn't affect the ds/dsi at all
     

Share This Page