Acekard 2i Problem

Discussion in 'Acekard' started by Kazzi, Sep 16, 2010.

Sep 16, 2010

Acekard 2i Problem by Kazzi at 2:42 PM (1,237 Views / 0 Likes) 14 replies

  1. Kazzi
    OP

    Newcomer Kazzi Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    Hi so i know there are quite a few topics on this already but ive followed the advice on most of them (they are all the same) and i still have the same problem, My Acekard is recognized by my DS Light but when i try to load it it freezes at the blue loading screen. Ive tried formatting and reinstalling the firmware and everything and i get the same problem and i was wondering if my cards are broken or if im just missing something does anybody have the same problem or know how to fix this? sorry if thats a stupid question im really not great at this kind of stuff xDD
    thanks [​IMG]
     
  2. Clookster

    Banned Clookster Your Clookster

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    710
    Location:
    Suisse Romande
    Country:
    Switzerland
  3. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Try that, if that doesn't work, try cleaning the connections. Take a Q-Tip, spray one side with WD-40 and scrub down the connections (being careful not to drip any in the card) Then just dry it off with the other side of the Q-Tip. Helped with my cards when they started to act funny.
     
  4. Kazzi
    OP

    Newcomer Kazzi Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    newp.. still frozen.. im scared of breaking it xD

    *Edit* cleaning it hasnt helped either..
     
  5. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Try putting the paper behind the card, like not in the card, just behind it
     
  6. Kazzi
    OP

    Newcomer Kazzi Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    yup still the same thing
     
  7. Cystic

    Newcomer Cystic Member

    Joined:
    Sep 7, 2010
    Messages:
    11
    Country:
    United Kingdom
    New Card
     
  8. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Did you try just reflashing your card [​IMG]
     
  9. Kazzi
    OP

    Newcomer Kazzi Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom

    reflashing? xD sorry im kinda dumb when it comes to this stuff
     
  10. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    Using a second Flashcard and using this
    http://filetrip.net/f12918-Firmware-Update...-1-4-1-1-0.html
     
  11. Kazzi
    OP

    Newcomer Kazzi Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    oh wow it worked, Thanks for all the help
    and thanks DarthTheufel

    [​IMG]
     
  12. Crystal the Glaceon

    Member Crystal the Glaceon GBAtemp Inkling™ Squishies~

    Joined:
    Sep 13, 2009
    Messages:
    14,765
    Location:
    Inkopolis
    Country:
    Antarctica
    No problem [​IMG]
     
  13. Kazzi
    OP

    Newcomer Kazzi Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom
    Ok so this time its wont load the games.. it freezes on processing... did i do something wrong?
     
  14. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
  15. Kazzi
    OP

    Newcomer Kazzi Member

    Joined:
    Aug 3, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United Kingdom

Share This Page