Acekard 2i not poping up?!

Discussion in 'Acekard' started by Darrien14, Aug 31, 2009.

Aug 31, 2009

Acekard 2i not poping up?! by Darrien14 at 4:39 AM (539 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Darrien14
    OP

    Newcomer Darrien14 Member

    Joined:
    May 4, 2009
    Messages:
    22
    Location:
    Venus
    Country:
    United States
    When I turn on my dsi sometimes the acekard 2i does not appear and then I have to take it out and put it back in? What gives Im using a dsi and it only does it with this. Is there a problem with my card or what?
     
  2. Leonidas

    Member Leonidas GBAtemp Fan

    Joined:
    Aug 27, 2009
    Messages:
    479
    Location:
    sLOVEnia
    Country:
    Slovenia
    Take a soft cloth or a QTIP and clean the contacts on the back side of your Ak2i. It seems to be a known issue with the latest batches of Ak2.
     
  3. Briankealing

    Member Briankealing GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 25, 2008
    Messages:
    641
    Country:
    United States
    There's nothing wrong with your card. The card just can't touch the DSi's contacts very well.
    Try to use the edge of the slot as a hinge, and try coaxing the contacts together.
     

Share This Page