Acekard 2i internet problems.

Discussion in 'Acekard' started by mnbv, Sep 24, 2009.

Sep 24, 2009

Acekard 2i internet problems. by mnbv at 5:20 PM (1,523 Views / 0 Likes) 7 replies

  1. mnbv
    OP

    Newcomer mnbv Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    30
    Country:
    Sweden
    I have a big problem regarding my internet on acekard 2i, because my internet is advanced i have to use advanced settings, the only problem is that all games i play on acekard 2i dont read off my advanced settings, instead it reads of the normal settings, and i dont have any other internet, anybody know how to fix this problem? [​IMG]
     
  2. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    i have no idea what you are trying to say. how is your internet "advanced?" are you saying you are using a WPA security? if you are the "i" linkers are running in DS only mode, they would require WEP.

    -another world
     
  3. mnbv
    OP

    Newcomer mnbv Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    30
    Country:
    Sweden
    yhea wpa security... T.T
     
  4. Wii_Manic

    Member Wii_Manic GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 2, 2009
    Messages:
    130
    Location:
    UK
    Country:
    United Kingdom
    In DSi Internet setup you have basic and advanced setup - Advanced mean he is using WPA yes.

    As of now this dosent work with DS games only DSi specific thing Browser,DSiWare
     
  5. mnbv
    OP

    Newcomer mnbv Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    30
    Country:
    Sweden
    aww that sux.. hope someone post when you can use advanced internet..... wonder when that will be
     
  6. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    no idea they worded it that way.

    -another world
     
  7. yutsoku

    Newcomer yutsoku Newbie

    Joined:
    Aug 26, 2009
    Messages:
    9
    Country:
    United States
    Advanced internet... it's quite simple really.

    http://lmgtfy.com/?q=advanced+internet

    Oh yeah, the protocol was blocked moments ago by the international police. I guess our luck has run out for advanced internets.
     
  8. wolffangalchemist

    Member wolffangalchemist This is bat country!

    Joined:
    Nov 23, 2008
    Messages:
    1,406
    Location:
    middleofnowhere, AL
    Country:
    United States
    i used to live in the city so i stole ppls wifi for my ds but i had to move out in the woods so now i gotta pay for internet T_T .
    i just use WEP encryption cuz i noticed my ds can't work on WPA, but then again i live out in the woods so no one is gonna try to crack my internet like i did other ppls =p.
     

Share This Page