ACEKARD 2i HELP.......

Discussion in 'NDS - Flashcarts and Accessories' started by acid778, Apr 20, 2010.

Apr 20, 2010

ACEKARD 2i HELP....... by acid778 at 6:32 PM (813 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. acid778
    OP

    Newcomer acid778 Newbie

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    info:
    Acekard 2i
    dsi on 1.4e


    Acekard 2i arrived i put the original fw from the website int it with a update for 1.4 firmware int the root of my mem card and pluged it in when i come to select it on the dsi menu i see a black screen saying an

    'error has occurred press and hold the power nutton to turn the system off please refer to the nintendo DSi operations manual for details'

    help will be much apriciated

    thanks in advance
     
  2. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    You haven't updated the Acekard's firmware with the 1.4 patch.

    Guide here

    It's not as simple as placing this update in the root directory of the MicroSD card, you have to Run this update.
     
  3. scrtmstr

    Member scrtmstr GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 20, 2009
    Messages:
    839
    Location:
    the Netherregions!
    Country:
    Netherlands
    You are already on firmware version 1.4, so you can't update, because your acekard is already blocked by your dsi.
    You need to find another dsi with firmware version 1.3 or lower, or a dslite/phat (original one) to update it.
    When you've done the update, you'd better switch to AKAIO 1.6 RC2, it has better compatability with games.
     
  4. nycsam786

    Member nycsam786 GBAtemp Regular

    Joined:
    Mar 31, 2010
    Messages:
    152
    Country:
    United States
    If you follow the Update Acekard Guide it should begin to work. If you still have problems post again and we will help to the best of our abilities.
     
  5. acid778
    OP

    Newcomer acid778 Newbie

    Joined:
    Apr 20, 2010
    Messages:
    2
    Country:
    United Kingdom
    i dont have acess to another ds to update the card on are there any other alternatives
     
  6. tk_saturn

    Member tk_saturn GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Jan 26, 2010
    Messages:
    3,327
    Country:
    United Kingdom
    Other than buying another card, no.
     

Share This Page