Acekard 2i Can Play GBA roms?

Discussion in 'Acekard' started by .Chris, Jan 3, 2010.

Thread Status:
Not open for further replies.
Jan 3, 2010

Acekard 2i Can Play GBA roms? by .Chris at 7:04 PM (2,339 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. .Chris
    OP

    Member .Chris Pffft.

    Joined:
    Feb 20, 2009
    Messages:
    2,182
    Location:
    United States
    Country:
    United States
    Is there any way to play/emulate gba roms on the dsi? By the way, what is this "3in1/FAS1" in the start menu of akAIO 1.5.1?
     
  2. Danny Tanner

    Member Danny Tanner GBAtemp Fan

    Joined:
    Dec 28, 2009
    Messages:
    361
    Location:
    New York
    Country:
    United States
    3 in 1 is, ironically, what you need to play GBA games on your Acekard. It's a slot-2 device that you can put GBA roms on.
     
  3. Hadrian

    Former Staff Hadrian Better than Craigslist

    Joined:
    Oct 12, 2004
    Messages:
    16,978
    Country:
    United Kingdom
    You need a slot 2 deviced to run GBA games.

    The iPlayer is the only DSi device that can emulate GBA games due to the extra memory it has, Acekard 2i doesn't have the extra memory so can never do it.
     
Thread Status:
Not open for further replies.

Share This Page