1. Dangy

    OP Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,409
    Country:
    United States
    1. Is there any easier way to edit the numbers? They're all on one image. That's BS.

    2. Can anybody upload this to a different site? My dad blocked Mediafire on this computer for some unknown reason.

    3. Why do I keep getting this error? [​IMG]

    4. Can I change the transparency color from black to hot pink (a color I'll probably never use.)?


    I'll keep posting questions as I run across them.
     
  2. jurassicplayer

    jurassicplayer Completionist Themer
    Member

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    4,451
    Country:
    United States
    2. You can get it off of GBATemp's download section. Link
     
  3. Dangy

    OP Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,409
    Country:
    United States
    Another question: Can I change the transparency color from black to hot pink (a color I'll probably never use.)?

    EDIT: Thank you jurassicplayer.
     
  4. Princess Rozalin

    Princess Rozalin †GBAtemp Official Princess Of Roses†
    Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    544
    Country:
    United States
    Im Sorry Dangy but i Always Wonder does Themes like from Acekard 2 work on Acekard 2i or does it have to be Exactly for Acekard 2i these Themes are Acekard 2 not i

    http://www.ndsthemes.com/themes/title/ak2
     
  5. Masked Ranger

    Masked Ranger GBAtemp Advanced Fan
    Member

    Joined:
    Nov 24, 2009
    Messages:
    502
    Country:
    What do you mean by question #1?
     
  6. Dangy

    OP Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,409
    Country:
    United States
    See, all the numbers are on one image, instead of each number having their own image.

    [​IMG]
     
  7. rockstar99

    Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,372
    Country:
    Canada
    Use akEDIT its better
     
  8. Dangy

    OP Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,409
    Country:
    United States
    And this is AK Edit, correct?
     
  9. rockstar99

    Member

    Joined:
    Dec 3, 2008
    Messages:
    7,372
    Country:
    Canada
  10. Dangy

    OP Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,409
    Country:
    United States
     
  11. Princess Rozalin

    Princess Rozalin †GBAtemp Official Princess Of Roses†
    Member

    Joined:
    Jul 12, 2009
    Messages:
    544
    Country:
    United States
    Thanks Appreciate your Reply is that i remenber one time i used a AK2skin and when i loaded it on AKAIO it Froze my Acekard i had to Reformat.
     
  12. JohnLoco

    JohnLoco GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Mar 20, 2010
    Messages:
    227
    Country:
    Probably cause it was in a different bit.
     
  13. Dangy

    OP Dangy GBAtemp Maniac
    Member

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,409
    Country:
    United States
    Either I'm blind, or AK Edit doesn't have a way to move the clock/calender around.

    EDIT: I'm blind.
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - Acekard, Skins,