Acekard 2 not showing up anymore

Discussion in 'Acekard' started by buggernot, Mar 21, 2009.

Mar 21, 2009
  1. buggernot
    OP

    Banned buggernot Banned

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    The Acekard 2 that I've been using for the past months has stopped showing up in the DS loading screen. I did try formating the SD card and putting latest firmware update, both with AKIO 1.4PROPER and the lastest AK2, but neither helped.

    Any other ideas what can be done?
     
  2. Advi

    Member Advi GBAtemp Maniac

    Joined:
    Jan 26, 2009
    Messages:
    1,143
    Country:
    United States
    push it into the DS slot harder.
     
  3. tj_cool

    Supervisor tj_cool Stuff

    Joined:
    Jan 7, 2009
    Messages:
    9,942
    Location:
    This planet
    Country:
    Belgium
    Clean the contacts
     
  4. buggernot
    OP

    Banned buggernot Banned

    Joined:
    Mar 14, 2009
    Messages:
    16
    Country:
    United States
    Are there any tips on how to best clean the contacts?


    BTW, did I mention that other game cards do show up on the DS.... I only have problems with the AceKard card.
     
  5. geek_power

    Newcomer geek_power Advanced Member

    Joined:
    Feb 19, 2009
    Messages:
    77
    Location:
    Qu├ębec
    Country:
    Canada
    To clean the contacts, use a q-tip with hydrogen peroxyd.
     

Share This Page