Acekard 2 Loading Issues

Discussion in 'Other Flashing Hardware & Software' started by kid sampson, Aug 16, 2008.

Aug 16, 2008

Acekard 2 Loading Issues by kid sampson at 4:28 AM (1,428 Views / 0 Likes) 3 replies

  1. kid sampson
    OP

    Member kid sampson GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    190
    Country:
    United States
    I've recently experienced a problem with my Acekard 2. Although the menu still loads after selecting a rom it stays on the "Processing...Please do not turn off." However, the game never loads, even though it shows the SD emblem at the bottom of the screen blinking. Until recently, this step had only taken seconds. Anyone had this problem before and have a solution to suggest? Thanks.
     
  2. Diffusion

    Member Diffusion GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Jul 14, 2007
    Messages:
    701
    Country:
    United States
    Is this only for one game? What firmware are you using?

    Have you upgraded to AK2 1.08 or tried using AKAIO?
     
  3. kid sampson
    OP

    Member kid sampson GBAtemp Regular

    Joined:
    Jul 20, 2006
    Messages:
    190
    Country:
    United States
    It does this for all games. Just hangs on that screen but will load the initial menu. I've tried two different micro sd cards and reformatted both to be sure. I've tried a few firmwares, but not sure what AKAIO is. I'll search and give this a go.
     
  4. Kijof

    Newcomer Kijof Advanced Member

    Joined:
    Dec 27, 2007
    Messages:
    94
    Country:
    Brazil
    Contact your seller, your card is defective, it'll give a fat error.
     

Share This Page