Acekard 2 FAT Error

Discussion in 'Acekard' started by AHJEUR, Oct 24, 2009.

Oct 24, 2009

Acekard 2 FAT Error by AHJEUR at 3:09 AM (2,320 Views / 0 Likes) 4 replies

  1. AHJEUR
    OP

    Newcomer AHJEUR Newbie

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    France
    Hello,

    My acekerd is now more than one year old (5/2008) and it no longer start up [​IMG] I get the message "FAT Error" !!!!
    Is my acecard 2 "bricked" or there is something that could be done to repair it ?


    Regards,
    Tonio
     
  2. pokemonfan4ever

    Newcomer pokemonfan4ever Advanced Member

    Joined:
    Sep 23, 2009
    Messages:
    60
    Country:
    United States
    Well all I can say is copy the files to your computer from your sd card
    format the sd card with panasonic formatter
    then put the files back then try it.

    If it doesn't work then it's a bad acekard
    because it has bad connection

    Also there's a way to get the connection to fix. I'm not sure if it work but try this way if formatting doesn't work
    http://www.youtube.com/watch?v=MaHN_ABOD38...feature=related
    I'm not sure if it works for acekard but it's a try and I don't think acekards can be open so just put the paper
    outside. Watch the video for how long it's should be

    Hope it works for you
     
  3. Another World

    Former Staff Another World Emulate the Planet!

    Joined:
    Jan 3, 2008
    Messages:
    10,476
    Location:
    From Where???
    Country:
    Colombia
    you have an original ak2, the one that pre-dates the 2.1 upgrade? if so what is the color of the pcb? the fat error card issue was close to 2 years ago. it is possible your card, if it is an original, as finally died. sadly acekard only has a 1yr warranty. try things that have been suggested and see if you can fix the issue with a new msd, formats, etc. if not then spend the $12 at dealextreme on a new acekard 2.1!

    -another world
     
  4. AHJEUR
    OP

    Newcomer AHJEUR Newbie

    Joined:
    May 19, 2008
    Messages:
    7
    Country:
    France
    Hi,

    thank you both for your replys. I think it's a pre 2.1 ak2 version (it has a green pcb).
    I've tryed to format the sd card and re install software but to no avail. I think it's definitely dead [​IMG]

    Cheers,
    Tonio
     
  5. bach3609

    Member bach3609 GBAtemp Fan

    Joined:
    May 31, 2009
    Messages:
    367
    Location:
    Loading................
    Country:
    Vietnam
    Yea, you should probably buy an acekard2i now, looks like the bad batch is gone, recieved another one yesterday and it works great.
     

Share This Page