Acekard 2.1 Problems

Discussion in 'Acekard' started by blackflame, Jun 21, 2009.

Jun 21, 2009

Acekard 2.1 Problems by blackflame at 5:03 PM (952 Views / 0 Likes) 13 replies

  1. blackflame
    OP

    Newcomer blackflame Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    I've had my acekard for a while now. And i accidently deleted all my folders, like the games andthings off. so i copied it back onto the acekard.
    But then when i turned on my ds and went into the acekard. the background/skin was a plain blue screen at the top and plain black at the bottom. so i pressed start to go to the menu to change the skin. but when i pressed start/menu the acekard just freezes. i tried cleaning the acekardbut it didn't do anything. i can still play games though.

    can someone please help me?
     
  2. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    why not try redownload a copy of new firmware?
    if you are using official firmware try use AKAIO [​IMG]

    and also format your SD card before you reinsert the new firmware
     
  3. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Theme problem probably. Go to your micro sd's _aio folder and find globalsettings.ini then open it. Find where it says uiName = *your theme* replace the theme name with one that's working.

    Off topic but is anyone's board time off?
     
  4. blackflame
    OP

    Newcomer blackflame Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    i'm using bliss custom loader.
    my sister has an acekard to. and i tried copying herfrimware onto my acekard but it still freezes?
     
  5. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    Off Topic:-
    YES is way off and is -4 hours for me

    direct copy or did you format your sd card before you copy?
     
  6. zuron7

    Member zuron7 RBYG

    Joined:
    Apr 6, 2009
    Messages:
    1,369
    Location:
    GPS not available in this area
    Country:
    India
    You made 3 topics of the same thing.
    Just format it.
     
  7. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    Blackflame delete your _aio/_ak2 folder and do a fresh install of akaio then.

    Offtopic: Hmm so I'm not the only one my time is er 8hrs ahead.
     
  8. blackflame
    OP

    Newcomer blackflame Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    i probably sound dumb asking this.
    but how do i format an sd card?
     
  9. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
  10. BoxShot

    Member BoxShot Chiyo-chan :3

    Joined:
    Dec 18, 2008
    Messages:
    3,447
    Location:
    Middle of the ocean.
    Country:
    United States
    ..... Wouldn't it just be easier to do a fresh install of akaio .... or even change 1 thing in your globalsettinigs.ini
     
  11. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i think he is a newbie [​IMG]
    well at least he didn't come back and flame us [​IMG]
     
  12. blackflame
    OP

    Newcomer blackflame Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    lol are you picking on my name?
    ha. i saw it on a random thing and thought people would answer my queestions better if i sounded like a nerd.
    hahaha.
     
  13. elixirdream

    Member elixirdream GBAtemp Legend

    Joined:
    May 27, 2008
    Messages:
    10,007
    Location:
    6th Dimention
    Country:
    Malaysia
    i am not picking on your nick~!
    is just the fact n00bs will screw us upside down!

    so problem solved?

    EDIT: typical response over here is GOOGLE! or flame...
     
  14. blackflame
    OP

    Newcomer blackflame Newbie

    Joined:
    Jun 21, 2009
    Messages:
    8
    Country:
    Australia
    how would they screw you upside down?
     

Share This Page