1. alivebacon

    OP alivebacon GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 20, 2019
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    OK so I can't play animal crossing city folk (US version) online. I can log in and stuff but everyone gets disconnected if I enter a building.
    No code is given but apparently it's a 91010. However, I can't find it in the banlogs. How do I fix this?
     
  2. banjo2

    banjo2 gamer
    Member

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    1,615
    Country:
    United States
    Are you running any cheat codes or other hacks besides the patch?
     
  3. alivebacon

    OP alivebacon GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 20, 2019
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    I'm using disable resetti, disable weeds, and disable grass degradation. I'm also running the game through USB Loader GX.
    They weren't causing issues before. I'm on a real Wii cus my machine can't run Dolphin.
     
    Last edited by alivebacon, Aug 4, 2020
  4. banjo2

    banjo2 gamer
    Member

    Joined:
    May 31, 2016
    Messages:
    1,615
    Country:
    United States
    So you've always been using the cheats (and have played online just fine) but only encountered the issue recently?
     
  5. alivebacon

    OP alivebacon GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Jan 20, 2019
    Messages:
    197
    Country:
    United Kingdom
    It started a few days ago. Don't remember exactly when. But yeah
     
Draft saved Draft deleted
Loading...

Hide similar threads Similar threads with keywords - properly, Wiimmfi, doesnt