About CWcheat

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by Yanazake, Mar 27, 2010.

Mar 27, 2010

About CWcheat by Yanazake at 5:49 PM (1,091 Views / 0 Likes) 5 replies

  1. Yanazake
    OP

    Member Yanazake GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    HUNTING MAH CONSOLES!
    Country:
    Brazil
    I'm in kind of a stuck point here... Can't get the plugin to run, since select opens up VSH menu, where I can access recovery menu and so on. I could try to remove the menu option, but I dunno when I'll be able to activate it again - it's making me a little confused :/


    Also, how can I use it to play psx eboots with codes? I wanted to enjoy Einhander and Thunder Force V again, since I can't get past some stages no matter how I try XD''
     
  2. CrashmanX

    Member CrashmanX Current project: SD Gundam G Generation Overworld

    Joined:
    Aug 1, 2008
    Messages:
    1,202
    Location:
    @CrashmanX
    Country:
    United States
    You don't activate CW Cheat on the XMB, press and hold select once your in game, usually takes like 4 seconds for me.
     
  3. ShinRyouma

    Member ShinRyouma GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Dec 6, 2008
    Messages:
    956
    Location:
    Surabaya
    Country:
    Indonesia
    Like CrashmanX said, you can activate CWCheat in-game by holding SELECT button few seconds, but you have to enable CWCheat in the XMB first.
     
  4. prowler

    Member prowler Sony

    Joined:
    Jul 14, 2009
    Messages:
    9,473
    Location:
    Ragol
    Country:
    United Kingdom
    No you don't.

    Put this in your POPS.txt and GAME.txt
    ms0:/seplugins/cwcheat/cwcheat.prx

    Then you will have it for PS1 games and PSP games.
     
  5. Yanazake
    OP

    Member Yanazake GBAtemp Regular

    Joined:
    Jun 15, 2008
    Messages:
    295
    Location:
    HUNTING MAH CONSOLES!
    Country:
    Brazil
    Hmm, about pops... is popsloader needed for this? Cause I don't have it either~~

    [popsloader is the program/homebrew/plugin that alters the version of pops to run games better, right?]

    And thanks! just saw the menu on Klonoa: Door to Phantomile, then it probably worked! [Wahoo! \o/]

    Now, to read the texts and see what's needed to input codes...
     
  6. Dangy

    Member Dangy Twisting Your Mind & Smashing Your Dreams

    Joined:
    Apr 5, 2009
    Messages:
    1,391
    Country:
    United States
    ms0:/seplugins/cwcheat/cwcheat.prx 1*

    Add the 1 for auto activation.
     

Share This Page