A Safe Update to 3.3E?

Discussion in 'Wii - Hacking' started by LexTheOutcast, Dec 11, 2008.

Dec 11, 2008
  1. LexTheOutcast
    OP

    Newcomer LexTheOutcast Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    .
     
    Last edited by LexTheOutcast, Jul 24, 2016
  2. m-audio

    Newcomer m-audio Member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    You could make a backup of your game and run it through wiibrickblocker.
     
  3. LexTheOutcast
    OP

    Newcomer LexTheOutcast Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    .
     
    Last edited by LexTheOutcast, Jul 24, 2016
  4. m-audio

    Newcomer m-audio Member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I think starfall stops updates but i am not sure if it will work with originals or not.
     
  5. LexTheOutcast
    OP

    Newcomer LexTheOutcast Member

    Joined:
    Dec 11, 2008
    Messages:
    13
    Country:
    United Kingdom
    .
     
    Last edited by LexTheOutcast, Jul 24, 2016
  6. m-audio

    Newcomer m-audio Member

    Joined:
    Nov 12, 2008
    Messages:
    11
    Country:
    United States
    I have a backup of that game ntsc version loading times are a little long but not that bad.
     
  7. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    Use WUFE by: NUKE to rip IOS38-64-v3609.wad to your sd-card...
    Then install it w/ wadmanager v1.3....

    It should work after that....
    With no need to update....

    -Kitt050383
     
  8. Kyusuke

    Newcomer Kyusuke Advanced Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    96
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    So as long as you keep the no forced updates patch on Starfall, everything worked fine for me then, WiiSpeak channel's fine, move a character from the DS Animal Crossing is fine, clock is fine too (I've read about the problems with those things and I'm not sure if it applies to the legit PAL AC)
     
  9. Nathan-NL

    Member Nathan-NL GBAtemp Fan

    Joined:
    Jan 15, 2008
    Messages:
    399
    Location:
    The Netherlands
    Country:
    Netherlands
    Take a look at this post in that topic. (Now I'm going to sleep [​IMG])
     
  10. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
  11. Kyusuke

    Newcomer Kyusuke Advanced Member

    Joined:
    Jun 24, 2007
    Messages:
    96
    Location:
    Wales, UK
    Country:
    United Kingdom
    You misunderstand, I was referring to the problems with the AC clock not being accurate to the Wii clock and that people were unable to use their DS Animal Crossing data to transfer to the Wii one.
     
  12. kitt050383

    Member kitt050383 GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Aug 11, 2008
    Messages:
    648
    Location:
    New Jersey
    Country:
    United States
    my bad kyusuke....
    I did indeed misunderstood your post....

    -Kitt050383
     

Share This Page