5.50 gen d3 won't load any iso

Discussion in 'PSP - Games & Content' started by GameWinner, Jan 6, 2010.

Jan 6, 2010
  1. GameWinner
    OP

    Member GameWinner Take your heart

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    4,190
    Country:
    United States
    My Pandora Battery came and upgraded to 5.50 GEN D3 Final.
    It won't let me play any ISO's i put in my iso folder or anything.
    help!
     
  2. asdf

    Member asdf GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    May 20, 2009
    Messages:
    827
    Location:
    Torrance, CA
    Country:
    United States
    Is your ISO driver set to m33?
     
  3. GameWinner
    OP

    Member GameWinner Take your heart

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    4,190
    Country:
    United States
    it hangs on a black screen, im trying to play sonic rivals 2
     
  4. mercluke

    Member mercluke ‮҉

    Joined:
    Dec 2, 2007
    Messages:
    3,161
    Location:
    Perth
    Country:
    Australia
    do you have a fake memstick? try using a legit one if so...
     
  5. GameWinner
    OP

    Member GameWinner Take your heart

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    4,190
    Country:
    United States
    mine is real, it is made by sony and says supported
     
  6. newgamer

    Newcomer newgamer Member

    Joined:
    Sep 5, 2009
    Messages:
    19
    Location:
    end of time
    Country:
    Philippines
    try to change your iso driver to m33. in your xmb press select you can change it there
     
  7. GameWinner
    OP

    Member GameWinner Take your heart

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    4,190
    Country:
    United States
    i tried doing it, but i think its just the iso, im gonna get LittleBigPlanet and try it
     
  8. themuddaload

    Member themuddaload Creepin' hardcore.

    Joined:
    May 4, 2008
    Messages:
    1,099
    Location:
    West of the equator Sex: sure
    Country:
    United States
    where did you buy it?
     
  9. GameWinner
    OP

    Member GameWinner Take your heart

    Joined:
    Jun 14, 2009
    Messages:
    4,190
    Country:
    United States
    ok it was the iso, thanks for helping!
    but one more thing, before i got pandora, i brought 2 games from the PS store.
    i can't play them now that i got a cfw, any ideas
     
  10. ZeWarrior

    Member ZeWarrior TheWarrior

    Joined:
    Jul 2, 2007
    Messages:
    2,810
    Country:
    Brazil
    yeah.. get a homebrew to decrypt it into iso form
     

Share This Page