1. Guivas73

    OP Guivas73 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    I have wwe all stars in a .3ds file and im trying to convert it to a cia file but im having trouble trying to do it. Is there a program that can do the convert process for me or do I have to manually set it up myself and do it?
     
  2. KunoichiZ

    KunoichiZ GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    8,830
    Country:
    United States
    Decrypt9 can convert to a CIA.
     
  3. Guivas73

    OP Guivas73 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    I have decrypt9 when i start the homebrew launcher but it doesnt work when i try to load it up
     
  4. KunoichiZ

    KunoichiZ GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    8,830
    Country:
    United States
    If you have arm9loaderhax, you need to install Decrypt9 like you did with Hourglass9.
     
  5. Guivas73

    OP Guivas73 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    I founf a thread for decrypt9 but it says you need to be on 9.4 or lower and im on the latest firmware
     
    Last edited by Guivas73, Feb 7, 2017
  6. KunoichiZ

    KunoichiZ GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    8,830
    Country:
    United States
    V
    The latest firmware as in 11.3? If you don't have custom firmware, you just screwed yourself.
     
  7. Guivas73

    OP Guivas73 GBAtemp Regular
    Member

    Joined:
    Aug 8, 2016
    Messages:
    231
    Country:
    United States
    I have arm9loader and also luma, i was able to install them when soundhax came out and i went from there and have them both installed
     
  8. KunoichiZ

    KunoichiZ GBAtemp Guru
    Member

    Joined:
    Mar 16, 2012
    Messages:
    8,830
    Country:
    United States
    Did you follow what I said to do? Setup Decrypt9 like you did with Hourglass9. I'm not gonna hold your hand and tell you step by step on how to set it up. You're a big boy, you can do it.
     
    Asia81 likes this.
  9. ozzy8143

    ozzy8143 Advanced Member
    Newcomer

    Joined:
    Jun 5, 2016
    Messages:
    90
    Country:
    I have a blinking red screen when I try load decrypt9 in hbl .I'm on 11.2 firmware
     
Draft saved Draft deleted