2 questions regarding HoTD Overkill

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by Satangel, Mar 15, 2009.

Mar 15, 2009
  1. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    I've downloaded HoTD Overkill NTSC-U and forced it to PAL with Wii Utilities. I also removed the update within.
    I'm running it with Gecko OS Pal Wii 3.2E.
    It works perfectly, but I've played it for 3 hours or so, and in those 3 hours it got stuck twice.
    What can I do about that?
    If I would burn it faster/slower, would that help?
    It's burned on a Philips DVD-R at 4x and IMGBurn verified it.

    Another question, how do I throw grenades?
     
  2. SirTempest

    Member SirTempest GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 21, 2009
    Messages:
    159
    Country:
    Germany
    that sounds like a bad burn or a bad download/dump too me. just try to reburn it onto a verbatim dvd-r. if that doesn't solve your problem, you should try do download it from an other source
     
  3. Satangel
    OP

    Member Satangel BEAST

    Joined:
    Nov 27, 2006
    Messages:
    10,255
    Location:
    Bruges, Belgium
    Country:
    Belgium
    Anyone got another opinion?
    Or some way to throw the grenades?
     
  4. williegomezt

    Newcomer williegomezt Newbie

    Joined:
    Mar 3, 2008
    Messages:
    2
    Country:
    United States
    to throw the granades you need to have the nunchunk connected.
     
  5. Armadillo

    Member Armadillo GBAtemp Psycho!

    Joined:
    Aug 28, 2003
    Messages:
    3,102
    Country:
    United Kingdom
    No you don't. The - button on the wiimote throws them as well.
     
  6. dudenator

    Member dudenator King of the Carts

    Joined:
    Mar 7, 2009
    Messages:
    471
    Location:
    Alberta
    Country:
    Canada
    I got one exactly the same as that possibly the same torrent.
    Exact same thing happens to me where all the zombies are gone and he wont move but you can move the cursor
    i think it might be the iso.
     

Share This Page