YSMenu and GTA CW Question.

Discussion in 'R4 DS' started by OGTiago, Mar 17, 2009.

Mar 17, 2009

YSMenu and GTA CW Question. by OGTiago at 6:10 PM (1,529 Views / 0 Likes) 8 replies

  1. OGTiago
    OP

    Member OGTiago GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    244
    Location:
    London, England Rank: Temp God
    Country:
    Portugal
    Using YSMenu, does GTA run without the arm9 patch, instead using the Save Bypass cheat (from CHEAT.DAT).

    Please reply, thanks.
     
  2. Eternity`

    Member Eternity` GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    107
    Location:
    Holland
    Country:
    Netherlands
    Why dont you try it? [​IMG]

    Its easy to ask every question instead of trying or try my best friend www.google.com

    -Eternity
     
  3. Eternity`

    Member Eternity` GBAtemp Regular

    Joined:
    Feb 14, 2009
    Messages:
    107
    Location:
    Holland
    Country:
    Netherlands
    EDIT:

    Sorry for double post

    -Eternity
     
  4. OGTiago
    OP

    Member OGTiago GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    244
    Location:
    London, England Rank: Temp God
    Country:
    Portugal
    Because I haven't installed YSMenu. If you don't know the answer, don't reply next time.
     
  5. hacker07.gbh

    Banned hacker07.gbh Banned

    Joined:
    Mar 13, 2009
    Messages:
    12
    Country:
    United States
    Yes it does work. You can dualboot the firmware YSmenu/R4 and it works perfect with YSmenu. I can give you the firmware to make it work.(I can give you the on with the cheat already.) You wont need anypatches. You can run the rom straight. If you need that just pm me.
     
  6. OGTiago
    OP

    Member OGTiago GBAtemp Regular

    Joined:
    Nov 21, 2006
    Messages:
    244
    Location:
    London, England Rank: Temp God
    Country:
    Portugal
    Please, do [​IMG]

    I sent you a PM.
     
  7. sweenish

    Member sweenish GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Apr 16, 2008
    Messages:
    704
    Location:
    WA
    Country:
    United States
    it works

    even without ysmenu, a simple forum search would have answered your question

    people have a right to get mad when a useless question is posed
     
  8. lolsjoel

    Member lolsjoel GBAtemp Advanced Fan

    Joined:
    Nov 19, 2003
    Messages:
    930
    Country:
    United States
    Yes, using YSMenu you can launch a clean GTACW ROM with the bypass save cheat.
     
  9. gibberish

    Member gibberish GBAtemp Regular

    Joined:
    Jan 12, 2009
    Messages:
    238
    Country:
    United Kingdom
    where is the bypass save cheat? cheats are not listed for this game in ysmenu.

    edit: apologies, i needed to update the dat. the latest came from here:http://cheats.gbatemp.net/files/09_26_09_USRCHEAT.DAT.zip
     

Share This Page