XCM Mega Cool VGA Box

Discussion in 'Wii - Hardware, Devices and Utilities' started by ashesburn, Nov 13, 2008.

Nov 13, 2008

XCM Mega Cool VGA Box by ashesburn at 12:54 PM (1,238 Views / 0 Likes) 1 replies

  1. ashesburn
    OP

    Member ashesburn GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    208
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Hey guys, anyone with the same problem?

    I connected my Wii console to the VGA Box. All is fine til I connected my LCD monitor. The blue light began flashing with both blue and green LEDs together. Nothing was displayed on the monitor.

    Am I looking at an incompatible issue here with my monitor?

    Any help is appreciated!
     
  2. ashesburn
    OP

    Member ashesburn GBAtemp Regular

    Joined:
    Apr 6, 2008
    Messages:
    208
    Location:
    London
    Country:
    United Kingdom
    Got it fixed! The problem was with the 3rd party component cable that I had. Bought the original Wii Component Cable and all was in order. [​IMG]

    --------------------

    Another point to note I was playing VC games and realised the graphics kept coming on and off my monitor, although the sounds was smooth.

    Suddenly remembered that it might have something to do with the wii resolution. Switched from 480i back to 480p and all was well.

    For all who are having this problem, do remember to switch to 480p to avoid having the flashing graphic problems for your VC games. [​IMG]
     

Share This Page