X11 Question

Discussion in 'Computer Games and General Discussion' started by Hakoda, Aug 8, 2010.

Aug 8, 2010

X11 Question by Hakoda at 9:45 PM (1,027 Views / 0 Likes) 2 replies

  1. Hakoda
    OP

    Member Hakoda GBAtemp Addict

    Joined:
    Feb 2, 2008
    Messages:
    2,133
    Location:
    San Jose, CA
    Country:
    United States
    Okay, for all you Mac/Hackintosh users out there I have a question.

    I have a working Hackintosh on my computer but it didn't come with X11. I googled X11 and found Xquartz. Downloaded, mounted & installed it. Logged out and logged back in as instructed to update my DISPLAY. When I ran Crossover it said I didn't have X11 installed? Is it because the app is called Xquartz.app and not X11.app? How do I switch it from Xquartz to X11? I'm running Max OS X 10.6.3.
     
  2. Urza

    Member Urza hi

    Joined:
    Jul 18, 2007
    Messages:
    6,493
    Country:
    United States
    X11 should be on your install disc.

    Pop it in and rerun the "Optional Installs" package.
     
  3. LightyKD

    Member LightyKD Future CEO of OUYA Inc.

    Joined:
    Jun 25, 2008
    Messages:
    4,354
    Location:
    Angel Grove, CA
    Country:
    United States
    I have a Hackintosh running 10.6 and I just installed x11 from a different install disc. Im sure you could just find the installer online and install it that way. It should work.
     

Share This Page